Miért az öngyilkosság jut eszembe először? Ennyire még akarok halni?
Figyelt kérdés
Ha valami nem úgy megy, ahogyan én akarom (rosszabb jegyet kaptam, vagy ilyesmi), vagy nem tudok valamit, akkor egyből a halálomra gondolok.
Már megvan hol csinálnám és hogyan, egyetlen egy ember tart vissza és ennyi(pedig jó a családom és igazi, igazi barátaim vannak).
Ez a személy gyenge lélek, őt jobban megviselné, mint a családomat, mint a testvéreimet.
Néha arra várok, hogy valamit elbasszak és igazi okom lehessen az öngyilkosságra.
Nem bántom magam, semmi ilyen. Egyszerűen csak nem tudom miért kellene élnem, értitek?
2022. jan. 4. 11:49
1/2 Vuk-91 válasza:
Hát... ez szerintem Pszichológust kíván. De sürgősen!
2/2 anonim válasza:
Mert annyira beszűkült a tudatállapotod, hogy jelen pillanatban semmilyen más opció nem tűnik megoldásnak, csak az öngyilkosság. A helyedben mihamarabb segítséget kérnék (szerintem egyelőre elég egy pszichológus is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!