Az még egészséges, ha fél évben kb.15-ször jut eszembe az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Pl. elmélázok, ha most a busz elé ugrok, akkor hogy megy szét a fejem, roppan össze az oldalbordám vagy vonat hogy vágja szét a testem. Vagy tóba ugrok, amikor tudom hogy veszélyes fa karók állnak ki belőle és ha ráesek akkor a fülemnél tűzi át a fejem meg hasonlók... És valamikor szeretek erre gondolni és élvezem, ha bajom történik gondolatban.2018. jún. 2. 18:58
1/8 anonim válasza:
A 15 még egészségesnek mondható. Ha 17 lesz fordulj szakemberhez!
2/8 anonim válasza:
a huszadiknál majd szólj, hogy hova kerültél!
3/8 anonim válasza:
Dehogy. Elegem szokott lenni mindenből, de akkor arra gondolok hogy ha haza érek eszek egy csokit és sírok, nem arra hogy kiloccsan a fejem.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez csak fantáziálás, pláne, ha jó érzéssel tölt el.
Az öngyilkossági gondolatokkal akkor van baj, ha halálvággyal párosul.
5/8 anonim válasza:
Amíg nem teszel semmit csak elmélkedsz, addig teljesen egészséges.
6/8 anonim válasza:
Nevetséges. Nekem naponta eszembe jut.
7/8 anonim válasza:
Ezek kényszergondolatok lehetnek, de bizonyos szinten normálisak, kis ocd hajlamot jelezhetnek, de nem betegség önmagában, teljesen normálisak, kivéve ha zavarnak, megijedsz tőlük, hogy megteszed, vagy gyakoribbá válnak, esetleg elkerülést szülnek, ilyen esetben keress fel szakembert.
8/8 anonim válasza:
Egy félév 182 napból áll, és félévente 15-ször gondolsz rá, azt jelenti, hogy minden 12. napon, vagyis kb kéthetente jut eszedbe.
Ha csak úgy eszedbe jut és igazából nem akarsz meghalni, akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!