Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha gyakran jut...

Mit tegyek ha gyakran jut eszembe az öngyilkosság?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és úgy érzem hogy nem kéne élnem, jobb lenne eltávozni és akkor megszűnnének az állandó negatív dolgok, szenvedések. Nem félek a haláltól, igazából meg akarok halni. Olyan állapotba akarok kerülni örökre mint mikor alszok és nem tudok semmiről. Az a jó. Már rég megtettem volna, egyetlen egy gond van hogy a félek hogy a szüleimnek nagy fájdalmat okoznék ezzel. Sajnos nincs testvérem és egy háztartásba élek a szüleimmel és szoros kapcsolatunk van.

De akkor is. Most ezért kell nekem szenvedni? Szerintetek mit csináljak?

Üzeneteket is szívesen fogadok..

24/N

2020. júl. 22. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
En is sokat gondolok ra. De nehezebb megtenni, mint gondolnad. A szuloknek nagyon rossz lenne.
2020. júl. 22. 17:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Van konkrét tervem ahogy nem nehéz + kis alkohol előtte úgy már végképp nem. Csak a szüleim mit szolnanak.
2020. júl. 22. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindenkepp nehez.
2020. júl. 23. 16:22
 4/9 anonim válasza:
Bürökkel. Én azzal fogom megtenni, mert elvégzi helyetted a piszkos munkát, csak megfulladsz tőle 5 perc alatt, fájdalmas de gyors. Szeretem magamat, de évek óta nem adott az élet semmit, helyette mindent elvett, és egyszerüen eluntam ezt. Egészséges vagyok, ha egyedül lennék és megfelelő szinvonal esetén nem lennék depressziós, de igy se az se, inkább rengeteg fáradtság, harag és gyülölet kifelé, igazságtalanság miatt, mert én mindent jól csináltam. Számolni fog a nagybetüs Isten ennek következményeivel, én magam fogom őt levágni karddal. (mert igazam van)
2020. júl. 25. 23:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Uhh hát én megfulladni úgy hogy az eszméletemnél vagyok, biztos nem akarok. Akkor inkább kocsival fának 140-el ahogy a példaképem vagy érvágás melegvízben előtte egy kis pia, aztán annyi. Ezeknél nem sokat szenved az ember. De fuldokolni... ne.
2020. júl. 26. 17:01
 6/9 anonim válasza:
Ezzel sajnos enis így vagyok. Reggel mindig azzal a gondolattal kelek fel hogy ó basszus meg mindig élek. De mikor társaságba vagyok mindig elfelejtem ezt. De ez ritkán fordul elő plusz nem szeretem annyira ha sok ember van körülöttem szóval szinte mindig ezen gondolkozok. Ennek egyepkent különösebb oka nincs csakerzek pár dolgot magamba aminek más nem örülne ha elmondanam neki stb. Szóval ezzel nem bírok együtt élni higy magamba fojtok mindent és ezen ragodok egész nap
2020. júl. 30. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:

A szüléid ebbe lelkileg belehalnanak, de lehet testileg is....

Ajanlom, hogy menj el önkéntes munkára, pld. allatmenhelybe, kutyamenhelybe. Segítsd a rászorultakat, az adakozás, önzetlen segítség boldoggá tesz.

Imádkozzál sokat Jézushoz. Használd a rózsafüzért.

Ma imádkozom érted is.

2020. aug. 7. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de azért válaszolok rá.

Nekem naponta eszembe jut, bár most volt egy - két jó napom, barátnőimme voltam, és eszembe sem jutott.

16l

2021. jan. 11. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, most nézem hogy rossz kérdésre válaszoltam :/
2021. jan. 11. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!