Miért jut eszembe minden nap az öngyilkosság gondolata? Mindig másképp jelentkezik, más más ötlettel.
Egy vagyonba kerul minden terapia, de vajon allami keretek kozt nincs mod pszichologushoz jarnod, aki a gyogyszer mellett erdemben tesz valamit? Vagy ezen is tul vagy?
Mert ha van valodi ok, kezzelfoghato, azon igenis lehet es konnyebb segiteni.
Arra volna erod, hogy Google kereson utanajarj? Vagy kudarc elmeny lenne.
Neked van min dolgoznod, nem remenytelen, es utana meglathatnad, mit kezdhetsz a terhektol megtisztitott onmagaddal. Hiszen akkor nem beteg vagy, csak serult.
Szia!
Nagyon sajnálom, ami veled történt! Mostanában nekem is nehéz időszakom van, bár a te helyzeted sajnos sokkal rosszabb. Lenne kedved beszélgetni? Legalább egy kicsit elterelnénk egymás gondolatait.
Rólam annyit érdemes tudni, hogy egy 25 éves meleg fiú vagyok. Összesen egy barátom volt eddig (mármint párkapcsolat), de szakított velem egy évvel ezelőtt. Pár hónap alatt túl tettem magam rajta, de néhány hete folyton rá gondolok, és ismét gyászolok, nagyon megvisel. Talán a mostani ingerszegénység miatt vagyok elkeseredve. A barátaim sem jelentkeznek mostanában. Szüleimmel is elég rossz a kapcsolatom. Nem tudom elfogadni magam, feleséget szeretnék és gyerekeket. Sokszor én is az öngyilkosságon gondolkodom.
Hogy telt a hétvégéd? Remélem nem vagy túlságosan szomorú.
Kristóf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!