Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Másnak is vannak gyilkos és...

PC GAMER 27 kérdése:

Másnak is vannak gyilkos és öngyilkos gondolatai? Nekem naponta eszembe jut, hogy pl. leszúrjak valakit, meg az öngyilkosság is eszembe szokott jutni.

Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 13:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz, meg pszichiáterhez, meg szedek gyógyszereket, de még ezek ellenére is vannak öngyilkos és gyilkos gondolataim.
2018. szept. 11. 13:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Kerülöm az embereket, amennyire csak lehetséges, mert, ha emberek közelében vagyok, akkor mindig eszembe jut, hogy valakit leszúrnék, vagy lánccal megfojtanék. Ezért inkább egyedül szeretek lenni, mert, ha egyedül vagyok, akkor nem akarok megölni senkit se.
2018. szept. 11. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
van...emberekkel dolgozom,de egyik bunkóbb,mint a másik.Én meg félek megvédeni magam és vissza vágni..emiatt gyülika feszültség bennem és legszívesebben én is leszúrnám őket 50x. Rengeteg gusztustalan dolgot megtettek velem...és idegesít,hogy nem tudom ezt kijátszani.
2018. szept. 11. 13:48
 4/13 A kérdező kommentje:
A rendőröket is mindig kikerülöm, mert mindig az jut eszembe, ha rendőröket látok, hogy elszedjem az egyik pisztolyát és agyon lőjem magam vele. A városokat is utálom, mert sok ott az ember, akiket megkéselnék, meg sok a jármű, mindig eszembe jut, hogy vonat elé, vagy kamion elé ugorjak. Szóval legszívesebben egy tanyán, vagy egy szigeten élnék, hogy ne legyek emberek közelében.
2018. szept. 11. 13:48
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem hatásos a kezelés...nyugodt szívvel mondhatom,hogy beteg vagy! Sőt! ......
2018. szept. 11. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
32%
na ez már durva tényleg :/ el kellene zárni téged külön..veszélyes vagy ránk nézve
2018. szept. 11. 13:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem más pszichológus és más pszichiáter se tudna nekem segíteni. Elég sok pszichológusnál és jó pár pszichiáternél voltam már az elmúlt években és ahelyett, hogy a kezeléstől jobban lettem volna, inkább csak jobban leépültem mentálisan.
2018. szept. 11. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
és milyen diagnózist kaptál az orvosoktól?
2018. szept. 11. 15:49
 9/13 anonim válasza:
Ezeket az öngyilkos és gyilkos gondolatokat szerinted mi hozza elő?
2018. szept. 13. 13:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Én voltam Pesten a SOTE-n, ott azt mondták, hogy skizoid személyiségzavarom van, voltam Balassagyarmaton, ott egy pszichológus borderline személyiségzavarral diagnosztizált, a jelenlegi pszichológusom és pszichiáterem szerint skizofrén vagyok.
2018. szept. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!