Más is letörtnek, üresnek érzi magát az ünnepek után?
Figyelt kérdés
Szinte minden évben előjön nálam az az ürességérzet az ünnepek után. A karácsony és a szilveszter után olyan letörtnek érzem magam január, februárban. Így meg főleg hogy nyakamon a vizsgaidőszak.2022. jan. 1. 23:13
1/4 anonim 

válasza:

Nehéz visszaállni a hétköznapokba. Én is érzem. Sőt, másokon is észreveszem. Ettöl az időszaktól már előre félek.
2/4 anonim 

válasza:

A vizsgaidőszak pedig különösen megterhelő. Magányossá teszi az embert, mivel ugye ilyenkor csak tanulunk.
3/4 anonim 

válasza:

En unnepek alatt voltam az. Hala istennek vege es lehet menni dolgozni ujra.
4/4 anonim 

válasza:

Én ünnepek alatt is tanultam. Szóval nálam nem nagy szám, hogy vége az ünnepeknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!