Miért van az hogyha az öngyilkosságra gondolok akkor megnyugszom?
Figyelt kérdés
Azzal nxugtatom magam,hogy nincs értelme semmivel sem foglalkozni,úgyis hamarosan öngyilkos leszek,ha erre gondolok akkor megnyugszom.2021. dec. 14. 19:06
11/14 anonim válasza:
Igen. Egy darabig segìtett, ez volt az utolsó reményem.
12/14 anonim válasza:
Engem is megnyugtat.
Két ember miatt nem tettem még meg,különben már rég beszedtem volna a rengeteg gyógyszert vagy felvágtam volna az ereimet,mert tömérdek szenvedés az életem.
13/14 anonim válasza:
Puzsér mondta, hogy a világ legjobb dolga az, hogy rendelkezhetsz az életed felöl, egy vészkijárat, hogy lehetősége van az embernek bármikor kilépni rajta. Szóval elhiszem, hogy megnyugtató.
14/14 anonim válasza:
Azért nem árt ha valaki kivizsgáltatja magát, a testünk kémiájanak egyensulya nagyban hozzajarul, hogyan erezzuk magunkat. Vitamin, nyomelem hiány, alacsony szerotoninszint is okozhat depressziót, kilátástalanságot. Ha sikerül helyre allitani az ertekeket meg is szunik
szorongas, buskomorsag. Sok embernek meg sem fordul a fejébe csak sodródik. Nagyon sok mindentol függ a lelki állapot nem csak a külső tényezőktől. Mielott barki is eldobna magatol az eletet gondolkozzon el rajta, nem e lehet rajta segiteni fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!