Miért van az hogyha az öngyilkosságra gondolok akkor megnyugszom?
Figyelt kérdés
Azzal nxugtatom magam,hogy nincs értelme semmivel sem foglalkozni,úgyis hamarosan öngyilkos leszek,ha erre gondolok akkor megnyugszom.2021. dec. 14. 19:06
1/14 anonim válasza:
Mert akkor megnyugszol, hogy van megoldás. Èn is ìgy vagyok ezzel.
2/14 anonim válasza:
Szia!
Engem is megnyugtat hogy mindig van kiút. 17/L
3/14 anonim válasza:
Ez tuti, és mi vàlasztjuk meg, hogy mikor. Senki sem kényszeríthet minket szenvedésre. Nekem időpontom is van, ìgy mèg könnyebb kibìrni ha tudom, hogy màr csak X napig kell szenvednem.
5/14 anonim válasza:
Gondolom meg van tervezve az öngyilkosság neki.
6/14 anonim válasza:
Igen. Nem elèg csak gondolni rà, az csak egy darabig segìt. Aztán ràjössz, hogy ez csak a szenvedést hosszabbìtja, soha semmi nem lesz jobb. Muszàj megszabni a vègèt.
7/14 anonim válasza:
"Senki sem kényszeríthet minket szenvedésre" remélem más miatt kerülték ilyen helyzetbe.
8/14 anonim válasza:
Nem. De akik azt akarják, hogy èljek, azok csak magukra gondolnak, hogy nekik milyen rossz lenne, ha meghalnèk. Nekik. De a szenvedést nekem kell tovább viselni. Erre gondoltam.
9/14 anonim válasza:
Próbáltál pszichológus segítségét kérni?
10/14 anonim válasza:
"remélem NEM más miatt kerülték ilyen helyzetbe. " Igy lett volna helyes az előbb, elnézést rosszul írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!