Vajon képes lennék megtenni? Öngyilkosság.
17 éves vagyok.
Már lassan 1 éve öngyilkos gondolataim vannak, az elején még én sem gondoltam így komolyabban bele, de aztán elkezdtem tényleg komolyan gondolkodni rajta. Először csak ritkán voltak ilyen gondolataim, aztán egyre többször és most ott tartok hogy minden reggel úgy kelek fel hogy aznap megteszem és úgy fekszem le hogy meg kellett volna tennem. Napközben is állandóan eszembe jut, de valahogy nem merem megtenni, mégis nagyon szeretném. Úgy érzem képes lennék megtenni, főleg hogyha aznap valami bántódás ér, de nem vagyok biztos benne. Vajon képes leszek rá valaha is? Szeretném ha igen
"aznap valami bántódás ér" - mennyivel bátrabb, és képességeidnek megfelelő lenne, ha le tudnád győzni a "bántódást"! Élni nehéz, embernek lenni nehéz, de hőssé válhatsz, ha a nehézségeket leküzdöd.
Tanulj, képezd magad, legyél valaminek a mestere - és megérted, hogy bár élni, embernek lenni nehéz - néha emberfeletti erőt kíván - de mégis jó.
10:32
Próbáltam regisztrálni az oldalukra, de nem fogadja el az adataimat, vagy nem tudom miért de nem enged regisztrálni
10:46
Köszönöm
És az elsőnek is hogy segíteni szeretnétek.
10:51
Nagyon próbálkozok, hogy leküzdjem a nehézségeket, de már annyira mélyen vagyok hogy nem megy egyedül, segítségre van szükségem.
11:06
Ezért is félek megtenni, mert nagy csalódást okoznék a szüleimnek vele és ha nem sikerülne, mindenki tudná hogy meg akartam ölni magam, szégyellném nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!