Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akarok lenni, de...

Öngyilkos akarok lenni, de nem merem megtenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elegem van az életemből, szociális fóbiás és depressziós vagyok, a terápia és a gyógyszer sem segít…úgy érzem senki sem szeret. Van pár barátom, de eltávolódtam tőlük. Barátnőm volt egyszer, de 3 hét után szakított velem, azóta sem jött össze senkivel kapcsolat…A lányoknál úgy erzem, sosem lesz esélyem és egyedül meg szüzen fogok meghalni… önbizalmam nulla, egyetemen visszahúzódó vagyok, az évfolyamtársaim utálnak, egyesek folyton beszólogatnak, stb… később még nehezebb lesz… mi értelme így élni?

23/F

2021. máj. 3. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
En is ezt erzem 25 ilyen gondjaim is vannak...
2021. máj. 3. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
én már régóta ezt érzem és már 40 vagyok
2021. máj. 3. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, voltál terápián és/vagy pszichiáternél?
2021. máj. 3. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:

3-as: ,,a terápia sem a gyógyszer nem segít''.

Kedves kérdező, lehet most reménytelennek látod a helyzetedet, de hidd el nem az, rengeteg lehetőséged van benned, mégha nem is látod úgy. Ne add fel, tarts ki. Nem véletlenül születtél erre a földre, te is egy értékes, szerethető ember vagy. Próbálj kimozdulni, önkénteskedni, valami olyasmivel lekötni magad, amit szívesen csinálsz, ne azon görcsölj, hogy nem szeret senki és értéktelen vagy, ez nem igaz.Szeresd magad, figyelj másokra, próbáld olyan emberek társaságát keresni, akik között jól érzed magad. Miért érzed úgy, hogy utálnak? Kívánok neked sok lelki erőt és, hogy tapasztald meg az élet szép oldalát is.

2021. máj. 3. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
És abba nem gondoltál még bele hogy HÁLA?? A hallássérült ember vagy a fogyatékkal élő autizmus, vagy lebénult, leukémiás stb. Szerinted ők mit gondolnak? Vagy talán a hajléktalan? Mégsem halnak meg mennek tovább légy hálás azért amid van!! A hálára épül minden. Nem hiába van az a mondás aki nem hálás annak az is elvétetik amilye van. Van két kezed lábad, kapsz levegőt, egészséges vagy, van mit enned. Van hol laknod. Tudod hány embernek nincs meg ez? De mennek tovább amíg van egészséged addig te vagy a világ leggazdagabb emberre. Tűzz ki célokat. Ha elhagytak semmi gond ideje új embereket megismerned. Légy a szabadban ne ülj otthon sokat attól is képesegzavarodni az ember ha otthon kattog badarságokon. Keress új célokat. Ha valamit teszel dicsérd meg magad ha apróság is igen megcsináltam!! A változás rajtad áll fejben dől el minden! Sok sikert, minden jót!
2021. máj. 6. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Aki mentalis beteg az nem egeszseges hiaba van 2 keze meg 2laba attol meg beteg es kuzd a tuetekkel meg minden szarral csak a mentalis betegseget sokan nem veszik komolyan sajat tapasztalat... en mindennap kuzodok a kibebaszott tunetekkel evek ota es mar meghalni akarok csak.
2021. máj. 7. 02:20
 7/8 anonim ***** válasza:

6

Bocsi, hasznosat akartam nyomni...

Így van, a mentális beteg is beteg, nem is kicsit!

Én csak közepesen voltam depis, ez annyit tett, hogy évekig (!) ágyban feküdtem, meg akartam halni és az égvilágon semmi nem vigasztalt, nem adott örömet, nem tudtam egyszer sem nevetni... Borzalmas. És ez még csak közepes depi volt.

2021. máj. 7. 08:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudom nagyon rossz, én pánikbeteg vagyok és azt érzem nap mint nap miért is élek én? Nincs akire számíthatok. Barátok.. Hahh.. Minek? Hogy kihasználjanak és jobban lehúzzanak? Senki igazából. Egyedül vagyok a legtöbbet, oktalanul sírok. Valahogy régebben annyival könnyebb volt hogy pozitív voltam,mára már nem tudok akármit teszek. Nem bízok a kapcsolatban mivel nincs. Egy ideig ja minden okés de aztán egyre unalmasabb és otthagy megcsalás stb. Annyira utálom nézni is hogy sok fiúnak van barátnője de közbe lányok képeit likeolja szánalom.. Akkor bele se merek gondolni milyen kapcsolatot élhetnek azok. Mára már alkalmi kaocsolat létezik annyi és Szia mehetsz tovább.Én nem tudom miért de mindenkinek össze jön-e téren de nekem sosem és bele is törődtem abba hogy egyedül leszek mindig is. Vagyok mert itt kell lennem ha már ezen a földön vagyok de ha lehetne választani inkább a halált választanám.
2021. máj. 8. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!