Öngyilkos akarok lenni,de nem merem megtenni.Mit csináljak ?
Figyelt kérdés
Egyre többet gondolok rá,de gyáva vagyok megtenni. Nem bírom tovább annyira depresszios vagyok. Párom szakított velem. Nem tudom feldolgozni. Ő volt a mindenem.Nem látok kiutat ebből. Ráadásul mentalis betegségeim is vannak. Csak fekszek egész nap a depresszitól.2021. nov. 6. 10:54
3/19 anonim válasza:
Ne légy öngyilkos inkább állj bosszút a párodon, ne légy áldozat
4/19 anonim válasza:
6/19 anonim válasza:
grat a 3 asnak hogy még írni is képes ennyi ésszel. Vannak telefonon ingyenes lelki segélyek keresd fel őket.
7/19 anonim válasza:
Menj el pszichiáterhez. Remélhetőleg felír majd valamit, ami tompítja a fájdalmat/depressziót. Ne öld meg magad, felesleges, sose tudhatod mit hoz a holnap.
8/19 A kérdező kommentje:
Járok pszihiáterhez. Gyógyszereket is szedek depresszióra,de hiába.
2021. nov. 6. 14:39
9/19 anonim válasza:
El fogod felejteni, olyan sokan élünk a világban, biztos meg van a párod akivel boldog lehetsz, gondolj arra más mit meg nem adna azért, hogy éltessen ne dobd el magadtól.
10/19 A kérdező kommentje:
De így csak szenvedés az élet már.
2021. nov. 6. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!