Mit tegyek ha évek óta nem múlik el az hogy öngyilkos akarok lenni?
1.nem segített..csak úgy éreztem de valójában nem
nem is emlékszem mert tinikoromban volt még
Ha pszichiáter (orvos) még nem írt fel antidepresszánst, szorongásgátlót, egyebet, tudd, hogy 1-2 évig segít. (Pszichológus...inkább hagyjuk) Utána eltűnik vagy átalakul vagy tolerancia lesz, kikerül egy mankó alólad. Még inkább rosszabb lesz a mentális önfegyelem. Nekem ez tapasztalat. Van olyan szerotonin visszavétel gátló, amitől nem leszel éhes, de nem alszol van amelyiktől alszol, anyagcsere probléma és hízást okoz. Benzoidok leépítenek. Elkezdeni nehéz a szokásos dolgokat...Test-lélek-szellem. Testnek élelmiszer és mozgás, szellemnek meditáció-ima(elfogadás, jelenlét), léleknek közösség és egyéni célok, amiket megteremtesz. Pszichológusból kevés jó van állandóan a múlttal és jövő frusztrációival foglalkoznak, többségük ugyanolyan betegek 10-15.000ft/h díjért.
Az élet értelmét mindenki máshogy elemzi, valójában szerintem nem sokat ér , még nem sikerült senkinek úgy meghalni, hogy ne menjen tovább az élet. Teremteni valami jót(minden szempontból) érdemes, ha már itt vagyunk.
Én nem félek a haláltól, de nem akarok rosszat teremteni azoknak akiknek ez rossz lenne. Ha tudnám, hogy csak 5 évem van, az jó lenne(nem spórolnék stb., de lehet még bizonytalan 50-70 év is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!