Öngyilkos akarok lenni,de nem merem megtenni.Mit csináljak
?
Figyelt kérdés
Egyre többet gondolok rá,de gyáva vagyok megtenni. Nem bírom tovább annyira depresszios vagyok. Párom szakított velem. Nem tudom feldolgozni. Ő volt a mindenem.Nem látok kiutat ebből. Ráadásul mentalis betegségeim is vannak. Csak fekszek egész nap a depresszitól.
Nyugi,kigyógyulsz ! Azzal foglalkozz , amiben jól érzed magad. Legyen az munka, sport vagy egyéb.És főleg a megértő társaság.
Amúgy meg inkább pszichológus, mint pszichiáter.
Az okból következik a megoldás, a pirulákból a megszokás.
2021. nov. 7. 12:16
12/19 anonim válasza:
#11: Inkább pszichiáter és mellette pszichológus/pszichoterapeuta, aki segíti megoldani a problémáit. Ez olyan, mintha lenne egy hosszadalmas kezelés valami fizikai sérülésre, de közben nem kapna egy darab fájdalomcsillapítót sem és ott vergődne szegény.
Ezen a problémán sajnos csak a pszichiáter tud segíteni.Mielobb látogasd meg.Nagy bűn az öngyilkosság gondolata is.
2021. nov. 17. 08:02
15/19 anonim válasza:
A pszichológus ide kevés. Pszichiáter az kell SOS ben
2021. nov. 17. 08:03
16/19 anonim válasza:
" Csak fekszek egész nap a depresszitól."
"Öngyilkos akarok lenni"
Sürgősen vállalj önkéntes munkát valami kovid osztályon, hátha szerencséd lesz!
A munka csodákra képes!
2021. nov. 17. 14:35
17/19 anonim válasza:
Hátha megtanulod megbecsülni az életedet, amikor látod majd, hogy mások mennyire próbálnak kapaszkodni a sajátjukba.
2021. nov. 17. 14:36
18/19 anonim válasza:
munka , sport, barátságok, pszichologus . a gyógyszer előbb utóbb megszokáshoz vezet, a megoldás benned van, csak találd meg. higgyél nekem , meglátod igazam van. (tudom h. szörnyű, de van remény is .)
2022. jan. 31. 06:58
19/19 anonim válasza:
A gyógyszermegszokás esetleges hátulütője a függőség , ami - ha abbahagyod, mert pl. már nem használ,és tovább a dózis már nem emelhető- esetleg rossz irányba vihet.
Próbálj inkább kulturált társaságot találni, élet és feladatcélokat keresni; és lehet, h. pszichológusnak is lehetne szerepe a megoldásban.
Remélem, nincs semmi bajod,(nem baj, ha életjelt adsz magadról !)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!