Kikészültem, kaptam egy pánikrohamot a fóbiám miatt. Úgy érzem meg akarok halni?
Kb egy órája szembe kellett néznem a fóbiámmal és kaptam egy pánikrohamot, mezitláb kiszaladtam a lépcsőházba, azt hittem szív rohamot fogok kapni vagy vége az életemnek aztan vissza mentem és sajnos kiabáltam a családommal mert direkt eltitkolták előlem ezt az egészet.
Teljesen lenullázódtam, elegem van. Mindenből. Súlyos mentális beteg vagyok, asperger, ocd, depresszió, meg van az a fóbia is és testi bajaim is vannak.
Meg akarok már halni. Úgy érzem vége, ezt akarom igazából már nagyon jó ideje.
Ülök a fotelben és rettegek. Néha rám jön a sírás. Vissza aludni nem merek. Feszült agresszió és düh is van bennem.
Soha nem lesz normális életem. A példaképemmel akarok lenni. Meg akarok halni egyszerűen , ennél csak jobb lehet . Ha a kutya szenved akkor elaltatják, nekem szerintem emberként is jogom van a halálhoz. Mert csak szenvedek. Meg akarok dögölni Kibszottul nem akartam megszületni. Nem akarok sohatöbbé semmit sem érezni.
25/n
Szilvi
1
Írta máshova, hogy bonolult a védekezés, így inkább nem szexel
Mi volt az, amit eltitkoltak előled?
Pánikkal kapcsolatban nézd meg ezt az oldalt, hátha segít:
Mielőbbi jobbulást, teljes gyógyulást kívánok!
Mi ez a nagy lepontozás?
Mi a fóbia?
Ennyiből nem tudok kiokoskodni semmit, csak azt, hogy pszichológusra van szükséged meg egy nagy bögre forró kakaóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!