Nem akarok így érezni de utálom az embereket, hogyan tudnék változtatni?
Van a szívem mélyén egy leírhatatlan mennyiségű gyűlölet és megvetés de mindennap felveszek egy maszkot és megjátszom hogy mennyire jó meg szupi minden.Őszintén szeretnék változni, kereskedelemben dolgoztam de nem bírtam elviselni a bunkókat.Úgy érzem rám volt erőltetve a jópofi a munkatársakkal és a vevőkkel.
Lesarkosítva: Nem szeretném ezt a szintű utálatot és dühöt érezni mert magamat is megijesztem vele, mintha nem is én lennék.Szeretnék szeretni, szeretnék barátokat, normális munkát de nem tudok mit tenni a bennem felgyülemlett agresszióval
Felhozzak egy példát: például kijavít valaki valamit amit mondtam(nem sótlan hanem sótalan csak ,egy példa) és elkezdem ezt a leírhatatlan mérget érezni az iránt aki "kijavított engem" mintha abban a pillanatban megtudnám fojtani.(aztán megszűnik ez a lila köd később)
Segítsetek, ne vessetek meg :( nem vagyok rossz ember, nem tudom miért van ez az érzés bennem de nagyon nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!