Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzek késztetés arra h...

Lol12334 kérdése:

Miért érzek késztetés arra h megöljem magam miközben nem akarok meghalni?

Figyelt kérdés
Pl ha egy megtöltött pisztolyt a kezembe adnának tuti nem tudnám megállni, sokszor félek magamtól h elvágom az ereim és emiatt nem tudok aludni. De ez mi lehet? Szakemberhez járok pánikbetegséggel egyébként de nem tudom ehez van e köze.
2021. okt. 28. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Borderline?
2021. okt. 28. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha jársz szakemberhez, beszélj erről neki.
2021. okt. 28. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Azért, mert az életet nem élvezed igazán. Legalábbis én így vvagyok vele. Hiába találok okot élni, kihívasokat, dolgokat, amiket szeretek egyszerűen képtelen vagyok élvezni, bár meghalni nem akarok pont ezek miatt.
2021. okt. 28. 20:51
 4/10 A kérdező kommentje:

4. semmit nem tudhatsz rólam

ezen kívül amit leírtam “b@szki” de ha ezek közül tegyük fel, egyik sem

érint engem sincsen jogod így beszélni velem amíg nem

adtam rá okot, és tudtommal nem

adtam. Természetesen én is tudom, hogy vannak akik nagy és valós problémákkal küzdenek, bár szerintem

egy mentális probléma sem

egy ajándék.

2021. okt. 28. 20:59
 5/10 A kérdező kommentje:
1. Tudtommal nincsen BPD-m.
2021. okt. 28. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

7

Ha ennyire szakértő vagy a mentális problémákban, akkor tisztában vagy vele, hogy attól hogy a fejedhez vágják hogy egy szánalmas szar vagy, nem változik semmi.

Tehát attól mert kezelt téged elmeszakértő, te nem lettél szakértő, csak 1 mentális beteg vagy a sok közül. Vagy írj építő jellegű mondatot, vagy menj a p.csába a lealacsonyító dumáddal.

2021. okt. 28. 21:08
 7/10 A kérdező kommentje:
9. Köszönöm szépen.
2021. okt. 28. 21:10
 8/10 A kérdező kommentje:

21:08

Szerintem elég lesz. Minden jót kívánok Neked!

2021. okt. 28. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
A leirtak alapjan valoszinuleg ocd lesz ennek is az obszessziv(agressziv) kenyszergondolatok resze.Altalaban az adott szemelynek enidegen gondolatok jarnak a fejeben es ezektol szorong de a legfontosabb tulajdonsaga a betegsegnek hogy az iletto SOHA!!nem tenne ezt meg csak elviselhetetlenul szorong tole.A megoldas antidepresszans+pszichoterapia(keress fel egy pszichiatert)
2021. okt. 28. 22:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert orvosra van szükséged égy jó pszihiaterre
2021. nov. 17. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!