Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vajon képes lennék megtenni?...

Vajon képes lennék megtenni? Öngyilkosság.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok.

Már lassan 1 éve öngyilkos gondolataim vannak, az elején még én sem gondoltam így komolyabban bele, de aztán elkezdtem tényleg komolyan gondolkodni rajta. Először csak ritkán voltak ilyen gondolataim, aztán egyre többször és most ott tartok hogy minden reggel úgy kelek fel hogy aznap megteszem és úgy fekszem le hogy meg kellett volna tennem. Napközben is állandóan eszembe jut, de valahogy nem merem megtenni, mégis nagyon szeretném. Úgy érzem képes lennék megtenni, főleg hogyha aznap valami bántódás ér, de nem vagyok biztos benne. Vajon képes leszek rá valaha is? Szeretném ha igen

2021. dec. 12. 10:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A szüleimet nem igazán érdeklem, bár lehet hogy fájna nekik a halálom. Barátaim pedig nincsenek.
2021. dec. 12. 12:19
 12/16 Senior Séf ***** válasza:
55%
Kamaszkorba jószerivel mindenki eljátszik egy párszor az öngyilkosság gondolatával. Sajnos, ez egy ilyen korszak az ember életében. Ki kell bírni, ahogy mindenki más is kibírta.
2021. dec. 13. 16:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudod én teljesen megértelek.Én is nagyon szeretném ha végre egyszer lenne bátorságom vonat alá vetni magam.Nem mindenkinek jutott egyforma család,egyforma szellemi gondolkodás,egyforma anyagi helyzet stb.
2021. dec. 14. 19:10
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
Lehet majd saját családod, csak ne csinálj semmi butaságot! A vonat elé ugrás a legrosszabb, amit tehetsz. Kitartás és majd eljön a te, ti időtök is.
2021. dec. 14. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
14-es 13-as voltam köszönöm a bíztatást,nekünk egy jó szó nagyon sokat számít🙂
2021. dec. 14. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező, azt sajnos nem tudtuk meg, pontosan miért érzed magad ilyen rosszul. Ha elmesélnéd, talán tudnánk segíteni.
2021. dec. 26. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!