Mit tehetnék? Öngyilkosságon gondolkozok.
Nincs kedvem élni sem, nagyon rossz a memóriám, nem bírok koncentrálni, nem tudok tanulni, állandóan fáradtnak érzem magam, képtelen vagyok elvégezni a feladataimat, néha úgy érzem hogy én nem én vagyok és ez nem a valóság, meg akarok halni.
Szociális szorongásom is van, ezért suliba a mosdó wc-ben ülök szünetekben, barátaim nincsenek. Órákon nem tudok felelni, felolvasni, kiállni az osztály elé egyáltalán, annyira szorongok hogy elsírom magam ilyen helyzetekben, reszketek, nem tudok beszélni sem, ha mégis csak dadogva, úgy érzem hogy mindenki engem bámul és szorongok nagyon. Már az öngyilkosságot tervezem. Igazából úgy gondoltam hogy keresek egy szép helyet, monduk egy erdőrészt, viszek magammal egy kötelet és felakasztom magam. Pszichológushoz nem fogok menni, inkább választom a halált. Tudom hogy most erre az lesz a válasz, az én bajom, ha nem akarok pszichológushoz menni, ne nyavajogjak itt, és ez igaz is. Csak gondoltam azért kiírom ezt a kérdést, csodára várva. :)))
Nem is kell sajnálj :)
Egyébként azért nem megyek mert anyáméknak nem telik rá és szerintük hülyeség, mert semmi bajom nincs, de ne érdekeljen, te leszel a 13. okom, már ha érted ;)
Attól függ, te mit akarsz valójában.
1. Tényleg meghalni, mert magát az életet is utálod.
2. Nem akarsz ÍGY élni, ahogy most.
Ha a második, akkor azon könnyen segíthetünk.
Eldöntöd, hogy változni és változtatni akarsz, erről beszélsz másokkal is, majd cselekszel is a változások érdekében. Ennyi. :)
01:14
Rendben, de megtennéd hogy nem beszélsz ilyen lekezelően velem? Mert tudod kicsit rosszul esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!