Mit csináljak hogy ne legyek öngyilkos?
Ha eddig szar is volt a helyzeted csak is arra gondolj h 1 év es elhuzhatsz barhova onnan es onnantol akar jo eleted is lehet amilyet megerdemelsz, jo allassal szereto tarsal mindennel amit csak szeretnel. Es ha eddig nehezen is de kibirtad 1 év mar nem a világ. 17-8ev szenvedes után amikor mar a vegen vagy az őrültnek fel ne add, hiszen meg legalabb 45-55jo eved is lehet ezutan. Amihez jogod van es amiheu ragaszkodj is, ha mar eddig szenvedned kellett.
Szivesen meghallgatlak ha kiadnal magadbol nemi szart, h mi van veled mi a baj es tarsai. Hat ha picit jobb lesz. Ha gondolod irj.
Szia!
Elmeséled mi gond pontosan az othonnal, családdal? 17 éves vagy előtted a jövő, lassan új életet is kezdhetsz máshol, ilyen butaság eszedbe se jusson. Biztosan egy csodálatos lány vagy, kár lenne érted!
#15: Nem akarok tippeket adni, de ha fulladásos úton akartad felakasztani magadat, rossz úton jársz. Persze előbb-utóbb így is sikerülhet, csak nem mindegy, hogy egy másodperc alatt vége, vagy fél órán át fuldokolsz összezúzott gégével. Tudom, mert ott voltam egy ismerősöm mellett, aki így halt meg- hiába ért ki a mentő, már nem tudták megmenteni. Azt a hörgő sípolást soha nem fogom elfelejteni...
Ne csináld, no!
Szia.
Én már 7 éve egy szar kapcsolatban élek de mostanában a legrosszabb minden..
+van 2 gyerek akiket nagyon sajnálok mert minden nap a nyomorult veszekedéseket kell hallgatniuk kb azért is ha égve felejtem a villanyt..
KB mindenen megy az észosztás állandóan feszült vagyok mert csak a szart hallgatom és ha megszólalnék akkor belém van fojtva a szó mert én fogjam be..
Amikor a munkába megyek robotolni az megváltás, cserébe otthon azt kapom mert én a minimálbéremmel bszam meg az anyámat... stb stb
Ja meg hogy elhanyagolom a gyerekeket, dde ha foglalkozni akarok velük akkor meg azt mondja az asszonysága hogy takarodjak el onnan..
kb egy rühes kutya több megbecsülést kap itt mint aki a kenyeret keresi hazára..
Sokszor-sokszor van az hogy eljátszok az öngyillkosság gondolatával, sőt volt hogy elindultam a vasúthoz de amikor jött a vonat csak álltam nem tettem meg mert egy szar ember vagyok..
elmenni onnan nincs hova mert van hitel a házon amit a gyerekeknek vettem
nincs senkim akihez elmenekülhetnék,
egy szerencsétlen szar vagyok de elég az önsajnáltatásból nem annak szánom..
nekem a gyerekek ami tartja bennem a lelket meg annak a gondolata hogy talán egy nap lessz innen kiút (próbálok keveset otthon lenni de volt hogy akkor meg kizártak otthonról)
Háát nem tudok sokat segíteni csak annyit tanácsot tudok adni hogy próbálj pozitív lenni keress olyan dolgokat ami még adhat némi boldogságok vagy keress olyan embereket akikkel jól érzed magad 1x 2x nekem is jóljött más normális ember társasága próbálj másokkal barátkozni (nem könnyű de segíthet)
10 vagyok
Bocsánat hogy helyesírási hibáim miatt :D
Nem kívánok neked*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!