Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek öngyilkos?

Figyelt kérdés
Már azon vagyok hogy kinyírom magam, de mindenképp távol az otthonomtól mert nincs olyan hely amit jobban utálnék ennél. Nem akarok itt lenni, bárhol máshol csak itt nem és nincs hova mennem, nincs senkim, ezért csak úgy szabafulhatok erről a helyről ha kinyírom magam :) 17/L

2021. nov. 3. 19:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig szar is volt a helyzeted csak is arra gondolj h 1 év es elhuzhatsz barhova onnan es onnantol akar jo eleted is lehet amilyet megerdemelsz, jo allassal szereto tarsal mindennel amit csak szeretnel. Es ha eddig nehezen is de kibirtad 1 év mar nem a világ. 17-8ev szenvedes után amikor mar a vegen vagy az őrültnek fel ne add, hiszen meg legalabb 45-55jo eved is lehet ezutan. Amihez jogod van es amiheu ragaszkodj is, ha mar eddig szenvedned kellett.

Szivesen meghallgatlak ha kiadnal magadbol nemi szart, h mi van veled mi a baj es tarsai. Hat ha picit jobb lesz. Ha gondolod irj.

2021. nov. 3. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elmeséled mi gond pontosan az othonnal, családdal? 17 éves vagy előtted a jövő, lassan új életet is kezdhetsz máshol, ilyen butaság eszedbe se jusson. Biztosan egy csodálatos lány vagy, kár lenne érted!

2021. nov. 3. 23:21
 13/20 anonim válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyunk, de hidd el, nem érdemes feladni. Gondolj arra, hogy lehet jobb. Nem mondom, hogy légy pozitív, de mindig van kiút. Tapasztalatból tudom, hogy milyen érzés amit leírtál. Attól, mert nem értékelnek sokan, még valakinek lehetsz fontos, ki tudja mit hoz az élet. Ha szeretnél beszélni meghallgatlak szívesen, megpróbálok segíteni. Lehet ma szenvedsz, feladnád, de talán holnapra minden vágyad teljesülne, gondolj erre.
2021. nov. 4. 09:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én október elsején majdnem megtettem, de amikor ott volt a nyakamon a kötél, nagyon megijedtem, így úgy csináltam, hogy szép lassan letérdeltem. Amikor már alig kaptam levegőt, csak a saját légzésem hallottam, semmi mást és bepánikoltam, majd szép lassan felálltam és hagytam az egészet. Még most is rengeteg gondolok rá, de nem tudom képes lennék-e megint megpróbálni.
2021. nov. 4. 10:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#15: Nem akarok tippeket adni, de ha fulladásos úton akartad felakasztani magadat, rossz úton jársz. Persze előbb-utóbb így is sikerülhet, csak nem mindegy, hogy egy másodperc alatt vége, vagy fél órán át fuldokolsz összezúzott gégével. Tudom, mert ott voltam egy ismerősöm mellett, aki így halt meg- hiába ért ki a mentő, már nem tudták megmenteni. Azt a hörgő sípolást soha nem fogom elfelejteni...

Ne csináld, no!

2021. nov. 4. 15:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne h sokan szivesen segitenenek neked ha kicsit meselnel magadrol, akar szoban akar tettben is ha megtehetjuk. Csak ne add fel, légy erős ha mar eddig kibirtad kozel a vége.
2021. nov. 4. 16:14
 17/20 SlimShady válasza:
100%

Szia.

Én már 7 éve egy szar kapcsolatban élek de mostanában a legrosszabb minden..

+van 2 gyerek akiket nagyon sajnálok mert minden nap a nyomorult veszekedéseket kell hallgatniuk kb azért is ha égve felejtem a villanyt..

KB mindenen megy az észosztás állandóan feszült vagyok mert csak a szart hallgatom és ha megszólalnék akkor belém van fojtva a szó mert én fogjam be..

Amikor a munkába megyek robotolni az megváltás, cserébe otthon azt kapom mert én a minimálbéremmel bszam meg az anyámat... stb stb

Ja meg hogy elhanyagolom a gyerekeket, dde ha foglalkozni akarok velük akkor meg azt mondja az asszonysága hogy takarodjak el onnan..

kb egy rühes kutya több megbecsülést kap itt mint aki a kenyeret keresi hazára..

Sokszor-sokszor van az hogy eljátszok az öngyillkosság gondolatával, sőt volt hogy elindultam a vasúthoz de amikor jött a vonat csak álltam nem tettem meg mert egy szar ember vagyok..

elmenni onnan nincs hova mert van hitel a házon amit a gyerekeknek vettem

nincs senkim akihez elmenekülhetnék,

egy szerencsétlen szar vagyok de elég az önsajnáltatásból nem annak szánom..

nekem a gyerekek ami tartja bennem a lelket meg annak a gondolata hogy talán egy nap lessz innen kiút (próbálok keveset otthon lenni de volt hogy akkor meg kizártak otthonról)

Háát nem tudok sokat segíteni csak annyit tanácsot tudok adni hogy próbálj pozitív lenni keress olyan dolgokat ami még adhat némi boldogságok vagy keress olyan embereket akikkel jól érzed magad 1x 2x nekem is jóljött más normális ember társasága próbálj másokkal barátkozni (nem könnyű de segíthet)

2021. nov. 5. 10:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
17: hagyd akkor ott azt a nyomorult tyúkot? Ha az, hogy kimentél a vasútra nem indok a szakításra, akkor micsoda?
2021. nov. 8. 01:20
 19/20 anonim ***** válasza:

10 vagyok

Bocsánat hogy helyesírási hibáim miatt :D

Nem kívánok neked*

2021. nov. 8. 04:33
 20/20 anonim ***** válasza:
szia, költözz hozzám.(55 ff) nyugi, nem kérek szexet!
2021. nov. 17. 23:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!