Mit csináljak hogy ne legyek öngyilkos?
1. Köszönöm, nagyon hasznos tanácsot adtál
2. Nem tudod min megyek keresztül és ilyet írsz.
Nem kellett volna kiírjam ezt ide, tudom.
Keress egy pszichológust, de ha úgy van akkor írj rám, annó én is így voltam,meg is tettem volna csak hát a mentősök gyorsabbak voltak :D
Nem olyan könnyű megölni magad, mint azt hiszed
Sokadik nőci, akinek írnék pm-et de valszeg nem érdekelné a duma.
Amúgy meg min mész keresztül?
3. Sajnos pszichológus nem tud segíteni a családi helyzetemen..
Hogy érted hogy a mentősök gyorsabbak voltak? Megpróbáltad megölni magad? Nagyon sajnálom, remélem azóta jobban vagy és már nem tennéd.
"Sajnos pszichológus nem tud segíteni a családi helyzetemen"
Gyámügy tud
8.
3as vagyok
Megértem, nekem egyik szülőm halt meg, viszont a mentális gondjaidon enyhíthet a pszichológus,vagy hogy hogy kezeld a helyzetet, bár nem tudom milyen szempontbol szar a családi helyzeted.De ha 1 évet vársz el tudsz költözni otthonról, illetve amúgy már 16 évesen tudtad volna nagykorúsítani magad ha úgy van,tenni kell azert hogy a dolgok jobbra forduljanak,nem pedig örlödni.
igen megpróbáltam, majdnem bele is pusztultam:D mára már rájöttem hogy semmi értelme nem volt mert most meg majd mehetek pszichiátriára, ha jót akarsz magadnak semmiképp ne próbálkozz öngyilkossággal
5
Neked kélne pofon,amiért nem vagy emberirebb az másiknál :)
Nem kívánok nekem semmi rosszat,de ha neked lesz olyan traumád amiért alkoholista-netátán öngyilkolsági gondolataid lesznek akkor remélem vissza kapod :))
Amúgy kérdező,pszióhologus vagy akárki tudna segíteni neked?
Gyere privi,hátha tudok segíteni :)
Ugyan már,csak kicsit nézzél pozitívan :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!