Van bármi értelme pszichoterápiára járna (horror pénzért) ha eleve az egészben nem hiszek?
Két választásom van.
Vagy gyógyszert szedek életem végéig és 5-10 év múlva egy dísznövény lesz belőlem agyi szinten a Xanax és tsaitól amit kapok. Mert már most 3 fajta bogyót kapok, az egyik a Xanax (amit nem szedek be, de az orvosnak azt hazudom beszedtem...)
Vagy pszichoterápia. Amivel az a gond hogy nem hiszek benne. A bőrömből kibújni nem tudok. Ott ülök a pszichomókussal szemben és beszélgetünk. Tök jó. Na de ennek értelme mi?
A pszichmókus azt mondja erre ha úgy állok hozzá hogy biztos semmit nem ér, akkor valóban semmit se fog érni.
Ez oké na de a báőrömből kibújni nem tudok. Ha eleve zsigerből egy semmirevaló humbuknak tartom az egészet (és annak tartom) akkor ezzel mi a jó francot tudok kezdeni?
Ez egy elemi zsigeri dolog nálam. Egyszerűen nem hiszek benne és kész. Akármit csinálhatok fejre is állhatok akkor se fogok hinni benne. Ez ellen tenni elképzelni nem tudom mit tehetek. De még a leghalványabb elképzelésem sincs.
Erre a pszichomókusnak sincs válasza.
Másnak van erre válasza?
Ja és nem a levegőbe beszélek, 4 alkalmom túlvagyok a pszichiterápián. Ott voltam végigültem. Nem a levegő pofázok anélkül hogy elmentem volna. Én elmentem. És ezt szűrtem le.
"gy rémálom lehet pszichoterapeutaként veled dolgozni."
Óránklént 15.000-ért.... jó kis rémálom!!
de NEKI SE KÖTELEZŐ ÁM VELEM DOLGOZNI!! Ő Is elküldhet... de NEM FOG,
nem fog egy 15.000-es beteget elküldeni, dehog fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!