Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg kellene ölnöm magam...

Meg kellene ölnöm magam annyira nincs megoldás a helyzetemre de nem tudom megtenni.Mi legyen?

Figyelt kérdés
Nem tudom mert nem bírom elviselni h akik ide juttattak tovább élhetnek Nem érdekelné őket az se ha meghalok.
2021. okt. 25. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
pszichiátria
2021. okt. 25. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kerj orvosi segitseget.
2021. okt. 25. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt? Mindenhonnan van kiút, ne add fel!
2021. okt. 25. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudunk tanácsot adni, ha nem írsz semmi konkrétat.
2021. okt. 25. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor voltam én is ilyen helyzetben,nagyon sokáig,olyan kilátástalan volt a helyzetem.

13 éves korom körül.

Meghaltak a szüleim.

A nővérem és a férje nevelt,alkoholizáltak minden nap,rengeteget kellett dolgoznom,egy kamra volt a szobám, hideg volt télen.

Történtek még dolgok,lekötöztek,megengedték hogy a részeg barátai az intim helyeimre nyúlkáljanak,sírtam,de semmit sem tehettem.

Hosszú lenne leírni minden bántalmazást.

15 évesen megszöktem futtatni akartak ,ismét egy rossz neveloszulohoz kerültem.

Aztán megölték a bátyám,aki támogatott,de nem sok mindent tudott arról,mi történt a nővéreméknél.

Tudod mit mondtam magamba mindig?

"Egyszer jó lesz minden" hiszen ennyi rossz után,úgy is valami szép vár rám.

Annyira akartam a szép,és a jó életet,hogy végül sikerült.

25 vagyok,férjem van,és úton a kisteso,van házunk,ami nem nagy,de hálás vagyok mindenért amink van.

Van munkám,hálás vagyok.

Azt mondom neked,hogy keresd meg az életben a szép dolgokat,találj valami kapaszkodót,és minden embernek ezt mondom.

Az élet tud szép lenni,ha néha nehéz is elhinni.

2021. okt. 25. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak szólok, hogy mást az öngyilkosságban segíteni bűncselekmény, úgyhogy ne nagyon várd, hogy ahhoz adjunk tippeket, hogyan öld meg magad, ha esetleg ez lenne a kérdés...
2021. okt. 25. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos, akkor ne tedd meg. Jobban jársz, hidd el.
2021. okt. 25. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt? Ha szükséged van valakire, aki meghallgat, akkor nekem nyugodtan írhatsz.
2021. okt. 25. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!