Mi lehet a megoldás a jelenlegi anyagi helyzetemre?
Sajnos súlyosan fogyatékos vagyok le is vagyok százalékolva de nem elegendő a jövedelmem a megélhetőségemre. Nem költözhetek nem tudok vidékre járni. Ahol lakom ott van az ország legnagyobb munkanélkülisége. Kellene munka a pénz miatt.
Rehabilitálható is vagyok, de nem találok munkát. És a meglévőkből is válogatnom kell mire vagyok alkalmas mire nem. Milyen megoldást tudnátok mondani?
A családod nem tud segíteni neked?
Egyébként az előttem szólónak igaza van.A helyi önkormányzat biztosan tud segíteni,adni valami tanácsot.
Ezen kívül megpróbálhatnád a facebookon is elmesélni a történeted,hátha többen megosztják és végül valaki tud munkát ajánlani!
Sok sikert és kitartást neked,remélem hamarosan rendbe jön a helyzeted!
#1-2 a videóbloggom sajnos befuccsolt nem voltam elég jó benne. Pedig szerváltam egy stúdiót. Most porosodik.
#3: Járok a kékmadárba az EFOP-ba a rehabilitációs inzézetbe és fogyatékosok álláskeresési tanácsadójához és munkaügyi központba is és nincs munka.
Sajnos nem költözhetek el. Ez túl hosszú elmondani miért nem nem találtak tá megoldást 4 éve. Márciusban megint kiírom.
#4 A CSaládomat nekem kellene eltartanom. Anyám apám bátyám öreganyám mert mind fogyatékos engem is bele értve.
Viszont az önkormányzattal nem adtatok rossz ötletet. Hétfőn kérek időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!