Szerintetek mi a megoldás a reménytelen helyzetemre?
In medias res. Kibztak az albérletből, nem tudok hová menni, anyagilag kiégtem, szóval a kolit várom. Korábban apámnál éltem (egy 2 emeletes haz, ahol a testvére lakik a családjával: feleség+2 gyerek). Az egyik szoba az enyém volt, de miután feljöttem egyetemre a 9 éves unokatesóm kisajátította magának (nem sajnálom tőle se semmi). Most, hogy vissza kellene jönnöm, nincs hová. Elvárnám apámtól, hogy kiálljon: Héé, az én lányom visszakaphatná júliusra a szobáját. Amúgy meg most épült fel a házuk, a poén az, hogy féléve halogatják a költözést, mert lusták költözni, és még max pár kiegészítő bútor lejövetelére várnak. Apám nem akar velük beszélni, mert volt köztük mindigis egy hatalmi harc, ahol ő volt az elnyomott félénk nyúl.
Apám szobájában aludjak? Nem olyan nagy az, mindenestre még jó, hogy a családom másik fele (anyám elhagyott) viszont a multimillás (jó, ez erős túlzás, de azért szórják a pénzt) keresztanyámnak van egy töküres lakása, amit nem akar kiadni, mert nem éri meg, valamint, eddig , ha akartam menni mindig nemet mondott. Az aranyporral behintett wc-t biztosan bemocskolom. :)
Mi a megoldás? Marad az utca, pénzem valóban nincs.
Koliba mehetek? Tud valaki valamit, előre is köszi!
Hogy a retkes paradicsom fszába bírjam ki? :) Az utca is kenyelmesebb mint a padlo bzd.
Az eltere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!