Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem eseten hogy felejtsek könnyen? Tudom hogy nem igy megy, de nemhiszem h megoldás ha törlöm a számát meg közösségi oldalakról . Ráadásul osztály társak vagyunk.15/l
Házi nyúlra nem lövünk. Amúgy foglald le magad dolgokkal (pl. tanulással, vagy ha van hobbid, azzal), és nem lesz időd, hogy eszedbe jusson.
Suliban pedig alakíts ki egy baráti kört, azokkal legyél, szórakozz.
Mar betegeknek tűnik, mindig ugy érzem hogy nez egyszerűen fura az egesz. Ha ketten beszelunk en mindig zavarba vagyok o meg fura dolgokat csinál (érintkezik velem sokat meg ciki kérdéseket tesz fel ).
Múltkor viszont elmondtam neki h tetszik, de aztmondta h nincs esélyem nála . A barátaim meg akik körülöttem vannak mindenki aztmondja hogy latszik h érez valamit. Meg az is nehézség hogy ugye lány vagyok, es o is az. Lehet hogy csak nem meri vállalni? Azt mondta h nem szereti a lányokat de valami reménykedés miatt azt érzem h hazudott . Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!