Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen megoldas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen megoldas, hogy a szerelmi banatot ugy akarom elfelejteni, hogy mas fiuval osszejovok csak emiatt?

Figyelt kérdés

2015. júl. 25. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát...nem ajánlom :/

Szerelmi bánatom volt...egyből elkezdtem beszélgetni lányokkal...de egyszerűen nem ment a dolog. Volt aki belémzúgott, de nem tudtam viszont szeretni :( Eléggé megbántottam őt, pedig nem akartam. Kellett egy kis idő, hogy újra tudjak szeretni..normálisan.

De attól függetlenül lehet, hogy neked jót tenne, jól alakulna a dolog. Kitujda :)

17/f

2015. júl. 25. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Rossz taktika! Neked lekiismeretfurdalásod lesz, a kiszemelt pedig nagyot fog koppanni!
2015. júl. 25. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
ne csináldd szerintem...ne törd össze a másik szívét nem ér annyit,én tegnapelőtt szakítottam a barátnőmmel és én is gondolkoztam ugyan ezen(persze az én esetemben lánnyal:D félre értés ne essék),de nem inkább megvárom míg elmúlik,nem játszadozok mások érzéseivel
2015. júl. 25. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
NEKED, lehet jót tenne,ha nem bánod,hogy közbe mást és más érzéseit tönkreteszed, kihasználod, lerombolod, eldobod.
2015. júl. 25. 23:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat!
2015. júl. 26. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne, mert a másik félnek nagyon rosszul esne. Mondjuk az is lehetséges, hogy közben beleszeretsz. :D
2015. júl. 26. 00:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Gonosz dolog.
2015. júl. 26. 01:13
 8/8 anonim ***** válasza:
amikor összetörték a szívem elkkezdett felém közeledni egy srác. Volt barátnője, de mindenkinek kavart. Tudtam hogy ez miatt nem jelentenék neki senkit, és én sem szeretek bele. Így is lett. És túlléptem a csalódáson, harag nélkül
2015. júl. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!