Elmaradó menstruáció, reménytelen hónapok. Van megoldás?
Egy éve próbálkozunk összehozni egy babát. A tabletta abbahagyása után egy darabig rendesen menstruáltam, aztán három hónapig nem jött meg. Az elején boldogan teszteltem, de amikor csak negatív lett a teszt nagyon elszomorodtam.
Orvoshoz mentem, aki hormonvizsgálatra küldött. Kissé magas prolaktin szint, amúgy minden rendben. És most megint nem jön... Van valakinek tapasztalata, javaslata?
Rendes doki állítólag...kaptam is Duphastont hogy megjöjjön és felírta a Clostilbegytet is...de megint nem jön...:(
Hormonszint mens 3. napján (Duphaston után)
LH 2,97 U/L
FSH 3,78 U/L
Prolaktin 305,6 mIU/L
Ösztradiol 277,2 pmol/L
Progeszteron 6,2 nmol/L
Tesztoszteron 2,5 nmol/L
Elvileg ez nem rossz eredmény, szerinte a prolaktin kicsit magas.
Váltsak dokit? Neked jobb volt? Vagy többet tett érted?
Hálásan várom a válaszokat! :)Nagyon-nagyon köszi előre is!
Voltam hasonló helyzetben többször is. Az egyetemi évek alatt volt, hogy egyszerűen hónapokra, sőt volt hogy fél évre is kimaradt a menzim. Akkoriban nem volt még kapcsolatom, így a nődokihoz sem szívesen mentem. Aztán javasoltak egy gyógytea keveréket, ami nekem segített. Palástfű, pásztortáska, cickafark, csalán teafüvekből ittam egy főzetet, minden este egy hétig és utána egy-két hét és visszatért a menzim, sőt egész szabályossá vált. Annyit fontos megjegyezni a tea kapcsán, hogy ha fennáll a terhesség esélyen nem javasolják, mert vetélést okozhat! Ha kipróbálod, tesztelj előtt!
két gyerkőcös anyuka
hű nagyon köszönöm! :) Vénusz cseppeket iszok én is, cickafark+palástfű+pásztortáska és ma pont vettem egy csalán teát- a női megérzés :)
mindenképpen folytatom a kúrát!
nagyon köszönöm a jótanácsot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!