Akik nőként felnőttkorukban (huszas éveikben pl.) kapták meg az autizmus és/vagy ADHD diagnózisukat, tudnátok segíteni?
Az enyhe tünetetet inkább úgy értettem, hogy mivel gyerekkorban nem gondoltak rá hogy vizsgáljanak (autizmus felmerült, de lány vagyok, az a tipikus álmodozós, ADHD nem is volt akkoriban).
ADHD szempontjából most kezd szétesni, mert nem tudom már évek óta menedzselni az életem, az autizmus szempontjából ugyan beletőrödtem a dolgokba, de azért egyre zavaróbb a dolog.
Köszönöm a választ.
Esetleg az erre specializálódott pszichiáter nevét/elérhetőségét meg tudod adni?
Nekem (ha tényleg ADHD vagy ASD) úgy teszi tönkre az életem, hogy az egyetemet képtelen vagyok bejezni (érteni értem, de bemagolni az anyagot nem tudom), állandóan rágódok (múlt, vészforgatókönyv szerű gondolat spirálok), szorongás, aggódás folyamatosan, képtelen vagyok ellazulni vagy bármit elérni az életben. Az emberekkel nagyon türelmetlen vagyok, szabályosan menekülök előlük, dührohamaim vannak. Annyi mindent terveztem és semmit nem tudtam végrehajtani belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!