Platformok autista művészeknek, esetleg direkt zenészeknek?
Ez a 30 még nem késő azért, nem temesd magad, innen még sok mindent lehet csinálni. Akár még tovább tanulni is van értelme.
Esetleg utcazene amúgy? És kiírod, hogy autista vagy?
Szerintem meg kellene tanulnod valami programot amivel zenét lehet keverni. Ehhez van tehetseged?
Egyszerűbb munkák sem mennek?
#2 igen, használok ilyeneket,viszont nincs semmi zenei tudásom, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire értékelhető az, amit művelek.
Mennek bonyolultabbak is, több SEO és online marketing projektben dolgoztam már, pont ezek azok amiket nem 2 nap után hagytam ott, szemben egy egyszerű kétkezi munkával, de ezek is csak home office környezetben, és még úgy is brutális stresszt élek meg. Amúgy tényleg azokat a munkákat viseltem legjobban, ahol kreatív lehettem és lekötött az, hogy problémákat kellett megoldani, de a legapróbb stresszhelyzet, ami másoknak fél perc morgolódás, nekem sokszor kezelhetetlen volt. Gondolkodtam ilyenben is, akár Freelancer vonalon, de a legutóbbi munka elvesztése olyan ideg összeomlást eredményezett, hogy teljesen le nullázódtam, a jelenlegi eszközeim nem alkalmasak munkára.
Szorongasra nem tudsz valamit szedni? Lehet az segítene nem? Én nagyon sokaig szorongtam mondjuk engem nem akadályozott a normál életben egészen mostanaig és mostmar megyek is gyogyszerert mert nem bírom kezelni
Egyébként tanulj zeneelmeletet.
Segítene dekodolni a hangzasokat vagy dallamokat amik a fejedben vannak. Már ha ilyesmi a célod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!