Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Platformok autista művészeknek...

Platformok autista művészeknek, esetleg direkt zenészeknek?

Figyelt kérdés
Nagyon sok éve küzdök epilepsziával és nemrég kiderült, hogy mellette aspergerrel, csak sajnos Szerbiában ahol élek, a kettőt nem igazán akarják külön kezelni. A diagnózis is olyan, hogy szakember szerint teljesen egyértelmű, de nincs hivatalos diagnózis. Régen én se fordítottam az asperger tüneteire nagy figyelmet, de mára odáig jutottam, hogy lassan 30 vagyok és teljesen életképtelen. Későn figyeltem fel a problémára, és későn ismertem fel mi is a valódi okozója. Sokáig azt hittem, az, hogy jobban érdekel a zene, mint bármi más a világon, idővel elmúlik, de nem. Nem lenne ezzel baj, de ez mellett képtelen vagyok megmaradni bármilyen munka területen, bármilyen munkahelyen. Hiába próbálkozok, nem megy. Ez az utolsó reményem, hogy a művészettel keresek pénzt. Sajnos nem vagyok különös tehetség, ezért kezdenék olyan platformon, ahol az emberek inkább azért vesznek meg egy adott művet, hogy támogassák a művészt.

2021. szept. 18. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a 30 még nem késő azért, nem temesd magad, innen még sok mindent lehet csinálni. Akár még tovább tanulni is van értelme.

Esetleg utcazene amúgy? És kiírod, hogy autista vagy?

2021. szept. 18. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg kellene tanulnod valami programot amivel zenét lehet keverni. Ehhez van tehetseged?

Egyszerűbb munkák sem mennek?

2021. szept. 18. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:

#2 igen, használok ilyeneket,viszont nincs semmi zenei tudásom, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire értékelhető az, amit művelek.

Mennek bonyolultabbak is, több SEO és online marketing projektben dolgoztam már, pont ezek azok amiket nem 2 nap után hagytam ott, szemben egy egyszerű kétkezi munkával, de ezek is csak home office környezetben, és még úgy is brutális stresszt élek meg. Amúgy tényleg azokat a munkákat viseltem legjobban, ahol kreatív lehettem és lekötött az, hogy problémákat kellett megoldani, de a legapróbb stresszhelyzet, ami másoknak fél perc morgolódás, nekem sokszor kezelhetetlen volt. Gondolkodtam ilyenben is, akár Freelancer vonalon, de a legutóbbi munka elvesztése olyan ideg összeomlást eredményezett, hogy teljesen le nullázódtam, a jelenlegi eszközeim nem alkalmasak munkára.

2021. szept. 18. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szorongasra nem tudsz valamit szedni? Lehet az segítene nem? Én nagyon sokaig szorongtam mondjuk engem nem akadályozott a normál életben egészen mostanaig és mostmar megyek is gyogyszerert mert nem bírom kezelni

Egyébként tanulj zeneelmeletet.

Segítene dekodolni a hangzasokat vagy dallamokat amik a fejedben vannak. Már ha ilyesmi a célod.

2021. szept. 18. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!