Egy pszichológus milyen teszt kérdéseket, netán feladatokat adhat egy betegének, akit Autizmussal vizsgál? Holnap fognak ezzel vizsgálni, valaki esetleg ért hozzá?
Figyelt kérdés
Autizmus2021. szept. 26. 17:17
1/3 anonim válasza:
Egy pszichológus nem vizsgál senkit, nem ez a dolga.
Az autizmust meg direkt erre kialakított központokban vizsgálják, és a szokásaidról kérdeznek.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen a pszihologusom a multhéten a szokásaimrol kérdezett és a pszihologusom is tett fel nekem kérdéseket következö nap megint kellet mennem és 2db tesztet kellet csinálnom holnap 2órás tesztet kell csinálnom Autizmussal vizsgál. A továbbiakban Autizmus gyanuval vizsgálatra küldöm .... ehez a személyhez. És ez az illetö pszihológus ez van a papiromra írva
2021. szept. 26. 19:13
3/3 A kérdező kommentje:
Autizmussal vizsgál mivel az osztály fönököm beszélt a szüleimmel hogy felmerült az autizmus gyanuja. És ez a hölgy az Autizmussal foglalkozik. Lehet nem csak pszihológus de én nekem azt mondta az anyukám
2021. szept. 26. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!