Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy pszichológus milyen teszt...

Egy pszichológus milyen teszt kérdéseket, netán feladatokat adhat egy betegének, akit Autizmussal vizsgál? Holnap fognak ezzel vizsgálni, valaki esetleg ért hozzá?

Figyelt kérdés
Autizmus
2021. szept. 26. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Egy pszichológus nem vizsgál senkit, nem ez a dolga.

Az autizmust meg direkt erre kialakított központokban vizsgálják, és a szokásaidról kérdeznek.

2021. szept. 26. 17:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen a pszihologusom a multhéten a szokásaimrol kérdezett és a pszihologusom is tett fel nekem kérdéseket következö nap megint kellet mennem és 2db tesztet kellet csinálnom holnap 2órás tesztet kell csinálnom Autizmussal vizsgál. A továbbiakban Autizmus gyanuval vizsgálatra küldöm .... ehez a személyhez. És ez az illetö pszihológus ez van a papiromra írva
2021. szept. 26. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Autizmussal vizsgál mivel az osztály fönököm beszélt a szüleimmel hogy felmerült az autizmus gyanuja. És ez a hölgy az Autizmussal foglalkozik. Lehet nem csak pszihológus de én nekem azt mondta az anyukám
2021. szept. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!