Ha elfogadom magam, örökre egyedűl maradok. Ha nem, akkor meg rövidessen alulról szagolom az ibolyát. Mit tegyek?
Akkor szerintem ismerkedned kell, és beszélgeteseket kezdeményezni. Azt hittem, hogy introvertalt vagy, de örülök hogy nem, mert akkor abszolút jó esélyeid vannak kapcsolatok alakitasara!👌😉 Itt jelentkezett az előbb például vlaki, aki hasonló mint te, ráadásul fekajanlotta az ismeretséget neked. Lehet hogy nagyon jó barát válik belőle. Próba szerencse...
Én viszont megyek aludni, sok sikert kívánok és joejt.
Már írtam is neki. Remélem így lesz.
Köszi szépen és neked is jó éjt!🙂
Én is hasonlóan érzek. Régebben én is nagyon csendes voltam, és nem tudtam beszélgetni emberekkel, mert féltem, hogy mit szólnak majd ahhoz, amit mondok, féltem, hogy kinevetnek, vagy butának tartanak, stb. Később a munkaköröm miatt (vezető beosztásba kerültem) rákényszerültem, hogy többet beszélgessek emberekkel, és sokat fejlődtem is ebben. Ma már sokmindenkivel tudnék beszélgetni, viszont az érzés belül azóta sem változott. Ugyanúgy félek, ugyanúgy nehézséget okoz, ostorozom magam, nem bízom magamban. Ráadásul barátaim azóta sincsenek, mert hosszú távon senkit "nem tudok megtartani". Én elkezdtem pszichológushoz járni 1-2 hete, remélem sikerül változni...
Viszont amit korábban írtak azzal teljesen egyet értek, hogy amíg magad ilyennek látod, addig más is ilyennek fog látni téged. Először magad kell megszeretned, hogy más is meg tudjon szeretni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!