Ha elfogadom magam, örökre egyedűl maradok. Ha nem, akkor meg rövidessen alulról szagolom az ibolyát. Mit tegyek?
Pedig jó humorod van, a kisszekes mondaton hangosan felrohogtem, azt hittem felebred a gyerek... 😂
Én csak azt szeretném mondani, hogy azt kapod az emberektől a kapcsolataidban, ahogy te nézel saját magadra. Saját magadat pedig eléggé degradalod, és csupa negatív az énképed.
Az első, hogy ezen változtatni kell!!! Mindenáron, mert az életed múlik ezen szó szerint. Ha szereted és elfogadod magadat, akkor az emberek is így állnak hozzád. Próbáld ki! 😉
5-ös vagyok ismét. Na látod, megy ez a kommunikáció, a többi kommented már sokkal jobb mint az első volt. Udvarias, értelmes embernek tűnsz. Ez máris egy jó pont.
Ha nem megy a kommunikáció szemtől szemben valakivel, akkor hagyd, ne görcsölj ezen egyáltalán.
Én egy rettenetesen extrovertalt emberke vagyok, a fenyőfa arussal is képes vagyok húsz percet beszélni, a férjem már idegrohamot kap tőlem sokszor. Sok barátunk van, rengeteg ember vesz körül.
Azonban mostanában én is ilyen csendesebb lettem, jobban szeretek gondolkodni, elmélkedni, mint társasági életet élni. Van ez így, jól van ez így.
Nyiss egy kicsit kifelé, de nem kell, hogy sok emberrel legyél jó kapcsolatban. Elég egy kettő. És szeresd magad jobban, akkor a világ is jobban kinyilik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!