Test gyűlölet,önértékelési problémák,emiatt kialakult szorongás,stressz,feszültség.Mit tehetnék ?20/L
Figyelt kérdés
Nincs senkim,akivel errpl tudnék mesélni.Rendszeresen edzek,156cm 49kg vagyok,sem elhízott,sem sovány nem vagyok,pont jó,tudom.Egy jó ideje konditerembe is járok,de mégsem szeretem magam.Utálom például,hogy nem tudok férfiak körében edzeni.Szorongok,ha néznek,szexuális feszültséget érzek.Amikor kapcsolatban voltam,ez elmúlt,viszont akivel együtt voltam,elég csúnyán szakított velem,mert a mentális dolgaimmal,ami pont ezekből adódott hogy nem fogadtam el önmagam,ezekkel nem tudott mit kezdeni.Hozzáteszem 2 évet voltunk együtt.Mindig azt érzem hogy más férfiak figyelnek,többször jártam úgy,hogy beszóltak,egyszer a konditeremben eldugták az öltözőkulcsom és nézték,ahogy keresem,és közben hesszeltek a szemükkel,nagyon kellemetlenül,kiszolgáltatva éreztem magam,számukra ez csak poén volt.Az egyik egy fiatal személyi edző volt.A kondi így nem elég hatásos.Női konditerem meg nincsen.Nagyon feszélyezve érzem magam,néha azt kívánom,bárcsak férfinek születtem volna.Múltkor az egyik tanárom mellém ült,egy rendezvényen,mondtam neki ne üljön ide ,mert ide más ül,és megérintett és azt mondta,milyen kár,és egy másik tanárra rá kacsintott.Én mindig beszólok az ilyenekért,de nehezebb,mióta nincs párom,sokkal.Nagyon szorongok.Egyedül a pszichiátria jöhet szóba,mert nincs pénzem pszichológusra.Már kértem oda időpontot.Tud segíteni?vagy valakinek van tippje?Már több éve ez van,és gyűlölöm saját magam,belenézek a tükörbe elhányom magam,és a férfiaktól rendesen rosszul vagyok2021. szept. 30. 19:00
1/2 anonim válasza:
Szakember tud benne segíteni majd. Jól tetted,hogy kértél időpontot. Tb alapon be tudnak utalni pszichológushoz szerintem, az megfelelőbb lenne mint a pszichiáter.
2/2 anonim válasza:
Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!