Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem bírom a fájdalmat, túl...

Nem bírom a fájdalmat, túl sok, mit tegyek ha nem vagyok képes megölni magam?

Figyelt kérdés

Elviselhetetlen amit érzek. Nem akartam tönkre tenni az életem. Nem akartam ennyit hibázni. Nem akartam ilyen szörnyeteg lenni.

Nem akarom tovább azt érezni, hogy minden az én hibám volt, nem bírom, ez tonkretesz.

Először a szüleimnek nem tudtam elég jó lenni. Pedig nagyon akartam, nagyon próbáltam, de sosem sikerült...folyton csak orditoztak és ütöttek. :( Nem akartam fájdalmat okozni nekik azzal amilyen vagyok, de gondolom csak azt okoztam, ha nem tudtak szeretni.

Gimiben volt egy tanárom, aki figyelt, és kedves volt, és úgy éreztem törődik velem...olyan volt mint egy pót-szülő, sokat beszélgettünk és bíztam benne. Aztán kikezdett velem, elutasítottam, és azt mondta, hogy érti már miért nem szeretnek a szüleim, és többet rám sem nézett.

Miután elmultam 18 felkerestem a területi pszichiátert az állandó öngyilkossági gondolatok miatt. Pár hónapig segített, aztán folyton csak azt ajanlgatta hogy menjek fel hozzá a lakására, és amikor azt mondtam hogy nem, azt mondta hogy nem segít tovább.

Később sikerült találnom egy pszichológust, aki nagyon aranyos volt, de szigorú keretek voltak (pl hogy nem bántom magam) és elszúrtam ezt is, nem tudtam tartani a kereteket és elveszítettem őt is.

Lett egy masik pszichiáterem, aki egy év után feladta, mert egyre csak rosszabbul lettem.

Pár hete elfogytak a gyogyszereim, nincs pszichiáterem, se pszichológusom.... és beleorulok a fajdalomba, hogy egyedül én tehetek arról, hogy mindenkit elveszitek. Nem akartam egyikuk terhére sem lenni, vagy kereteket megszegni, és probaltam elég jó lenni, de mindig elszurom

Egy szörnyeteg vagyok, akik nem érdemel meg masokat, vagy a segítségüket és ezzel nem birok együtt élni. Annyira fáj :(

Nem tudom mit csináljak. Nem akarok élni, de nem akarom hogy bántani kelljen magam ahhoz hogy meghaljak. Nem akarom, hogy ennyire fájjon. Nem akarom, hogy életképtelen (egyetem, munka) legyek attol, hogy nem bírom kezelni és elfogadni, hogy nem erdemlek meg senkit, senki segítségét vagy szeretetét.

Egyszerűen túl sok... :(

25/n

2021. szept. 18. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Azt fel kellett volna venni telefonnal és feljelenteni. Csak 1 pszichiáter van?
2021. szept. 19. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Hát menj másikhoz! Menj egy nőhöz. De a helyedben figyelembe vennem hogy kicsit paranoiasnak tűnsz... Bocsi ha mégis igaz amiket írsz, mert konkrétan nekem is volt olyan amit paranoianak hittek és mikor beigazolódott mindenki számára objektíven akkor úgy éreztem álmodom, mert addigra elhitettem magammal hogy ez csak paranoia...
2021. szept. 20. 06:21
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez kamukérdés.. ne dőljetek be neki.
2021. szept. 20. 07:01
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Létezik betegjogi képviselő, kerületenként, hozzá fordulhatsz, segít, hogy mit tegyél - egyéb ügyben már nekem is tudott tanácsot, segítséget adni, pedig csak telefonon értem el. Mami71
2022. jan. 7. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Milyen gyógyszereket szedsz?

Borderline vagy?

2022. jan. 7. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!