Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy barátomnál hatalmas a...

Egy barátomnál hatalmas a baj. Hogyan tudnám eljuttatni a megfelelő szervekhez?

Figyelt kérdés
Adott egy barát, már 1 éve ismerem interneten keresztül, mindennap beszélünk. Napról napra rosszabb a kedve, depressziós, nem tudok neki segíteni, mindent segítséget elutasít. Most a számára legfontosabb emberekben csalódott, én pedig sose látom személyesen ugye, nem tudok neki úgy segíteni. Rávettem hogy keresse fel az iskolapszchiólogust, eleinte nem akarta, végül elment, de nincsen az iskolájukban. Több ismerősére is ráírtam, egyik sem tőrödik. Rávettem hogy hívjon fel számokat, de nem meri, mert fél hogy kiderül, vagy a családja megveri érte. Tanácstalan vagyok, ma közölte hogy 1 évet ad magának. Hogyan tudnék segíteni neki, hogy ne ártsak többet? Családjának szólni az kizárt, akkor azok lecsesznék, nekem pedig sosem mondana el semmit. Aggódom nagyon. Bármilyen tippet megfogadok.

2021. szept. 10. 21:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10es, hiába jelentik fel őket... A rendőrség azzal nem kezd semmit. A bántalmazottnak jell lépni.
2021. szept. 12. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!