Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek?Mit tennétek a...

Mit tegyek?Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyon elment az életkedvem(panteonnál már szívesen intézném a papírom),munkahelyen nem túl jó a fizu,korán kelek és az egyetlen örömöm az,ha a kutyát megsimogatom és látom hogy örül neki.

Aludni este nem tudok,annyira fáj a lelki nyomor hogy így nem megy.

És kéne aludni....

:(

2021. szept. 7. 00:00
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

10. Na most akkor mivan?

9.

ha sokad van, még többed lesz, stb.)

Akkor már csak az a kérdés,hogy hogyan legyen sokam.

De felismertem a gondviselés tanítását a kereszténységben! Azt nem mondom, hogy azelőtt nem kerestem szellemileg nagyon is, és hogy ez győzött volna meg. Inkább úgy mondom, létszükséglet volt ezt felismernem, az öngyilkosság és reményvesztettség szélén.

Ez ismerős. Jelenleg ott vagyok.

Nagyon bunkó kérés lenne,hogy ezt egyszerű szavakkal ugyanígy kifejtse valaki?

Légyszi!:(

2021. szept. 8. 18:26
 12/29 anonim ***** válasza:

Zsoltárok könyvében van sok a gondviselésről. Azt olvasva jöttem rá, vagyis esett le, mert már vagy 4 éve hívőnek gondoltam magam, csak éppen nem tudtam mi a hit.

Hit gyermek formája: elhiszed hogy Jézus a Krisztus

Hit felnőtt formája: Istenben való bizalom, minden körülmények között.

Isten egyébként nem azt ígéri, hogy teljesülnek a kívánságaid. Hanem az alapszükségleteid, ebben az életben. És a nehézségeknél, megpróbáltatásoknál ha hozzáfordulsz, átvészeled. És persze, Pál írja, hogy mindenkinél nyomorultabb, aki csak erre az életre reménykedik Istenben.

2021. szept. 8. 18:26
 13/29 anonim ***** válasza:

Nagyon bunkó kérés lenne,hogy ezt egyszerű szavakkal ugyanígy kifejtse valaki?

:))))))

2021. szept. 8. 18:28
 14/29 A kérdező kommentje:

13. Hát ömm...

12. Hol van ilyen könyv?Miért legális ezt árulni,ha az állam azt akarja hogy az emberek gyengék legyenek,és hogy a saját életüket ne tudják irányítani,és emellett megvezethetőek legyenek?

Amúgy akkor ez az elmélet.

Alkalmazás a gyakorlatban formát is tudsz írni?

Neked mi a történeted,hogy alakult és hogy jöttél ki a rosszból?

2021. szept. 8. 18:32
 15/29 anonim ***** válasza:

"ha sokad van, még többed lesz, stb.)

Akkor már csak az a kérdés,hogy hogyan legyen sokam."

Igen, ha Monopolyban gondolkodsz, és saját magadban akarsz hinni.

180 fokos ellentétét tanítja a kereszténység.

Példabeszédek

"Bizodalmad legyen az Úrban teljes elmédből; a magad értelmére pedig ne támaszkodjál. Minden te útaidban megismered őt; akkor ő igazgatja a te útaidat."

Jeremiás

17,5 Ezt mondja az Úr: Átkozott az az ember, a ki emberben bízik és testbe helyezi erejét, az Úrtól pedig eltávozott az ő szíve!

17,6 Mert olyanná lesz, mint a hangafa a pusztában, és nem látja, hogy jó következik, hanem szárazságban lakik a sivatagban, a sovány és lakhatatlan földön.

17,7 Áldott az az ember, aki az Úrban bízik, és a kinek bizodalma az Úr;

17,8 Mert olyanná lesz, mint a víz mellé ültetett fa, a mely a folyó felé bocsátja gyökereit, és nem fél, ha hőség következik, és a levele zöld marad; és a száraz esztendőben nem retteg, sem a gyümölcsözéstől meg nem szűnik.

Sajátos gondolatvilág igaz?

2021. szept. 8. 18:33
 16/29 anonim ***** válasza:

"12. Hol van ilyen könyv?Miért legális ezt árulni,ha az állam azt akarja hogy az emberek gyengék legyenek,és hogy a saját életüket ne tudják irányítani,és emellett megvezethetőek legyenek?

Amúgy akkor ez az elmélet.

Alkalmazás a gyakorlatban formát is tudsz írni?"

Ószövetségben található, az egyik legértékesebb írása.

Ezt vedd meg:

[link]

Mondjuk lehet kiakadsz majd mert a nyelvezete régies Károli (nekem nincs bajom vele megszokod)

Van egy hasonló:

[link]

utóbbiban még megkapod a Példabeszédeket is

Leírom privátban, a gyakorlatot, 9 éve élek így. Nem mondanám magam sikeresnek, a Monopoly szerint, továbbra se, de elvagyok és élek!

2021. szept. 8. 18:40
 17/29 anonim ***** válasza:
az utóbbi nyelvezete már revideált, azaz érthetőbbé pofozták
2021. szept. 8. 18:42
 18/29 A kérdező kommentje:

De pénz kéne.

A gép előtt ültem egész nap a munkahelyemen,és már leragadtak a szemeim.

Elküldtek,találtak biztos valakit akinek 10 diplomája van...

Most kellene pénz azonnal,vagy vége.

És akkor kenyeret se,nem hogy könyvet...

2021. szept. 8. 18:49
 19/29 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2021. szept. 8. 18:52
 20/29 A kérdező kommentje:

Átkozott az az ember, a ki emberben bízik és testbe helyezi erejét

Magyarul ne legyenek barátaim,a lelkem erősítsem. A lélek erősítésére kell az időmet áldoznom,és egy perc sem juthat a sportra mert az juthatna a lélek erősítésére is.

Mert olyanná lesz, mint a hangafa a pusztában, és nem látja, hogy jó következik, hanem szárazságban lakik a sivatagban, a sovány és lakhatatlan földön. Micsoda?Ez milyen nyelven van?

és a száraz esztendőben nem retteg

Persze mert ott a folyó,kap vizet,eddig értem.

2021. szept. 8. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!