Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Másfél hónapja erős szorongás...

Másfél hónapja erős szorongás érzés, szinte egész nap, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Frontin alig-alig használ, doki antidepresszánst írt, amit elkezdtem szedni, még erősebben jelen van a szorongás (főleg fizikai tünetekkel, mint izomfeszülés, mellkasi szorítás). Aludni alig tudok és már teljesen lefogytam és kimerültem. Menjek kórházba?

2019. aug. 22. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Eleinte felerositi a tuneteket. Mit kaptal es mekkora adagot?
2019. aug. 22. 14:01
 2/18 A kérdező kommentje:

Escitil 10mg

Egyelőre 5mg-ot szedek (elvileg holnaptól 10mg)

De már most is összetörnek a csontjaim annyira feszülök, a frontin meg kb. semmit nem használ, csak kicsit álmosabb leszek tőle, amellett, hogy nem akarom úgy kapdosni, mint a cukorkát, főleg, hogy aludtam ma is vagy 3 órát.

2019. aug. 22. 14:14
 3/18 anonim ***** válasza:
En negyed szem Escitillel kezdtem (mar 1 eve fel szemet szedek, nem lett emelve), csak en Xanaxot kaptam melle. Ha ennyire erosek a mellekhatasok lehet erdemes lenne konzultalni a dokival az adag emelese elott, lehet nem ez szamodra a megfelelo gyogyszer, vagy nagy a dozis. Mire kaptad? Panikra? En ejszakara vettem be, alvas kozben nem tudtam magam figyelgetni.
2019. aug. 22. 14:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Terapiara jartal egyebkent?
2019. aug. 22. 14:21
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy mellékhatás, még csak egy hete szedem talán, előtte is megvolt már ez az erős szorongás érzés, csak ma végképp nem vagyok erős ahhoz, hogy elviseljem.
2019. aug. 22. 14:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A gyogyszer felerositi a szorongast. Ram villamcsapasszeruen tort a vegtag zsibbadas es feszules, es kb 2-3 het utan kezdett ugy hatni a gyogyszer, hogy nem szuntette meg 100%osan a szorongasomat, de visszajott az eletkedvem, ami a panikolas miatt mar elegge a beka sge alatt volt.

Probald meg elterelni a figyelmed, akar csak random matekpeldakat megoldogatni, vagy csak irni egy fel oldalt, a lenyeg, hogy olyat csinalj ami koncentraciot igenyel, ez csokkenti a szorongast.

2019. aug. 22. 14:33
 7/18 A kérdező kommentje:
Csináltam én mindent, de nem szűnnek a durva vegetatív tünetek. Szorít a mellkasom, szerintem a nyelőcsövem is be van görcsölve és az izmaim is feszülnek.
2019. aug. 22. 14:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha elviselhetetlennek erzed, akkor menj vissza a dokidhoz mihamarabb. Addig en nem emelnem az adagot, de semmikepp se hagyd abba a szedeset orvosi utasitas nelkul.
2019. aug. 22. 14:41
 9/18 A kérdező kommentje:
Már egyszer visszamentem, hozzámvágott egy Xanax SR receptet. Nem is hallja meg, hogy mit mondok neki. Ennyire erős szorongásérzés egész nap, nem lehet csak pánikroham vagy generalizált szorongás, vagy tudja a fene, hogy mi.
2019. aug. 22. 15:14
 10/18 anonim ***** válasza:
A panikroham az intenziv, es roham. Ez eros szorongas lehet, akar generalizalt is. Nincs masik pszichiater a kornyeken?
2019. aug. 22. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!