Egy jó fél éve folyton szorongok, amolyan belső feszültségként éltem meg több dolgot. Betegséget, családtag kórházba kerülését, munkahelyből fakadó stresszt. Azóta testi tüneteket öltött az egész, ez lehetséges?
Nagyon hasonló problémák vannak/voltak az életemben az elmúlt hónapokban és igen, egyértelműen tud szomatikus tüneteket okozni. Pedig én jártam pszichológushoz, helyretett lelkileg, megtanultam kezelni a problémákat, de van, amikor tényleg összecsapnak a hullámok az ember feje felett és az bárkit megviselne.
Amúgy ez valamilyen szinten huszonkettes csapdája, mert - magamból kiindulva - ha dolgozom, akkor nem tudok rágódni a magánéleti problémákon, viszont néha igenis kell a pihenés a munkában is (akár csak egy hétvége, vagy szabadság - betegség miatt mindössze két napot hiányoztam az elmúlt egy évben). De ha a magánéletben is van rágódnivaló, akkor a pihenés az nem pihenés, hanem agyalás...
Csak abban lehet bízni szerintem, hogy idővel elmúlik ez a nehéz időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!