Szerintetek bevegyek egy egész xanaxot? 15/L 55kg
szeptemberben szorongást állapítottak meg nálam kaptam is gyógyszert egy időre jobb is lett de ugy érzem hogy az nem volt elég és most ugye újra vissza jött ez a szorongás és el is mentem orvoshoz hogy elmondjam neki és most az orvos keres nekem pszichológust de elötte azért elküldött egy vérvételre ami holnap lesz
Szóval vissza térve a kérdéshez vérvétel elött lehet xanaxot bevenni illetve nekem mint egy 15 évesnek mennyire ajánlott?
tini vagy, mit tömöd magadba a sok fost?
Tudod mi az antidepi "gyógy"szerek 2 fő mellékhatása?
Depresszió és öngyilkossági hajlam.
Neked, mint egy 15 évesnek egyáltalán NEM ajánlott!
Szörnyű, hogy a sok fiatalt egyből komoly gyógyszerekkel tömik, ahelyett, hogy rájönnének a szorongás valódi okára, és megoldanák azt.
Sajnos nagyon könnyű rászokni ezekre a bogyókra, és nem az hogy segítene, hanem még inkább depressziós állapotba kerül az illető, aminek a vége rosszabbik esetben öngyilkossággal is végződhet.
A Xanax nem antidepresszáns, hanem szorongásoldó, régimódian nyugtató..
Kérdező, ettől függetlenül nem jó rászokni a Xanaxra, de alkalmanként egy szemet bevehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!