Ilyenkor mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Mindenki elhagyott akit szerettem rengeteg lány és nő játszadozott már az érzéseimmel én 18 éves koromra bekerültem a pszichiátriára is összesen 3 szor voltam bent én nagyon érzékeny és romantikus alkat vagyok ha szeretetről van szó de folyamatosan szenvedek és nincs kivel jól éreznem magam az életem eddig szenvedés volt nincs másra szükségem csak egy nőre akivel boldog lehetek én tényleg mindig beleadom amit lehet nagyon szomorú életem volt amikor pedig elhittem hogy most igazán boldog lehetek mindig kiderült hogy ez a másik fél részéről csak múló szeszély csupán és bárkivel megteszi ugyanazt amire én azt hittem hogy csak egymásnak adjuk mivel elhitették velem folyton. Nem azért jöttem hogy panaszkodjak és sajnáltassam magam csak szeretnék egy lányt aki meghallgat és megért és akivel talán több is lehet mint barátság. Húsz éves férfi vagyok, csupán érzelmi kapcsolatot szeretnék eleinte egyébként nem vagyok én olyan szerencsétlen az élet többi területén csak a nőkkel nem sikerült még rendben lenni és valószínűleg azért mert az utolsó párkapcsolatom is akkor volt amikor még kiskorú voltam és túl éretlen volt a lány hogy azt a két évet reálisan tudja értékelni. Ha valaki van akit érdeklek és úgy gondolja hogy lenne kedve megpróbálni az nyugodtan keressen meg privátban. Igazából nagyon elkanyarodtam a fenti kérdéstől de talán társkeresés kategóriába még jó.2021. jún. 9. 13:13
1/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de elég sok lehetsz nekik. És dehogynem nyavalyogsz meg mártírkodsz. Az ilyet senki sem szereti. Csak a lelkisérült kis bánatkák szoktak felkapaszkodni meg önbizalmat gyűjteni a hozzád hasonlókon. Majd akkor várjad a csodát, ha nem olyan érzelmi világod lesz, mint egy 13 éves tiniregényes kislánynak. Ez egy nőnek taszító rettenetesen.
3/10 anonim válasza:
Jujj. Először tanulj meg egyedül boldog és teljes lenni, ne mástól várd el a boldogságod. Ez a tapadás és akaszkodás rendesen taszító, ne haragudj
4/10 A kérdező kommentje:
Kérdés: mit tennének a helyemben?
Válasz: ez taszító
Megy a szövegértés úgy látom
2021. jún. 9. 13:38
5/10 anonim válasza:
Leírtuk, olvasd el ami előtte van, és ne azt emeld ki amitől keserű lett a szájízed. Hidd el jobb az igazság, mint az álszent pátyolgatás. Lehet te sem lennél idegroncs 20 éves korodra
6/10 anonim válasza:
"Ha valaki van akit érdeklek és úgy gondolja hogy lenne kedve megpróbálni az nyugodtan keressen meg privátban."
Igen... Te is elkanyarodtál a kérdéstől. Amit leírtál az önsajnáltatás és társkeresés.
7/10 anonim válasza:
Amúgy meg igen, erre ment ki a játék, nem tanácsot kérni jöttél ide.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a hasznos válaszokat! Mindenkinek ment a zöld
2021. jún. 9. 13:46
9/10 anonim válasza:
Hogyhogy mit tennénk? Nem lennénk ilyenek, mert láthatóan senkinek nem jön be. Szállj csak le szépen a magas lóról, mert ciki úgy osztani onnan a másikat, hogy létráról is alig éred fel. Komolyan le akarsz ragadni egy hisztis kis incel szintjén? Bazeg, nevetséges, hogy egy tinilány hibája, hogy nem látta, hogy micsoda kincs vagy te. Ezzel a hozzáállással sose találsz senkit. És nem, senki másnak nem a hibája ez, csakis a tiéd.
10/10 anonim válasza:
Ezt olvasni is nagyon nyomasztó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!