Pszichózist diagnosztizáltak nálam. Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Gyógyszer a megoldás azt mondják más tipusu megoldás nincs erre. Mivel mást gyógyszer nélküli megoldást nem találtam még ezért kénytelen leszek bevenni. Anélküli gyógyulásról nem hallottam még.2019. aug. 18. 22:43
1/19 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Azt mondták csak a gyógyszeres kezelés a megoldás, nincs más alternatíva. A pszichózis nem gyerekjáték, hallgass az orvosodra.
3/19 A kérdező kommentje:
Igen.Máshogy érzékelem a világot.Sokkal érzékenyebb vagyok kis dolgokra is.Sok mindent magamra veszek.Elvileg van betegség tudatom már.Téveszméim vannak pl volt hogy azt hittem a magnézium pótlás segit elmulasztani ezt.
2019. aug. 18. 23:40
4/19 A kérdező kommentje:
Deperszonalizáció/realizáció.Energiátlanság,tompultság.Fejemben érzek leginkább egy ponton mintha a külvilágot nem tudnám emiatt érzékelni.
2019. aug. 18. 23:41
5/19 A kérdező kommentje:
Kognitiv képességek romlása,emlékezés tervezés nehézsége.
2019. aug. 18. 23:42
6/19 A kérdező kommentje:
Már javulóban vagyok csak az a gond ha ér megint valami stressz nagyobb akkor szétesek mégjobban.
2019. aug. 18. 23:44
7/19 anonim válasza:
Velem ugyanez van és nem diagnosztizáltak pszichózist
8/19 anonim válasza:
Mondjuk ez szerintem a depresszió pszichotikus epizódja lehet
9/19 anonim válasza:
Azért a szakember csak jobban ért ahhoz, hogy mégis mi lehet a kérdezővel. Butaság lenne másra hallgatni, kérdező. Ha azt mondta, hogy gyógyszeres kezelés kell, akkor az kell. Esetleg, ha bizonytalan vagy, akkor kérd ki egy másik ORVOS szakvéleményét is.
10/19 anonim válasza:
en nem hiszem, h mindenben azorvosokra kene hallgatni. foleg ugy, h van amelyik egy hatalmas seggarc es egyaltalan nem szamit neki, ha esetleg csak stresszes vagy. hallottam mar olyat is, hogy valakinek a skizofrenia mult el, illetve nekem is volt mar depresszio alatt hasonlo tunetem. tudod mi segitett? a rendszeres sportolas. elmulasztja a stresszt es a depressziot is. szerintem mielott orvoshoz mennel es magadba tometnel valami hulyeseget kezdj bele 1-2 honapig kiprobalas szinten mondjuk az otthoni edzesbe. sajat tapasztalatom szerint rengeteget segit es a szakemberek is ezt ajanljak (tobbek kozt nekem is doki mondta). ha igy se lesz jobb, akkor keress fel vele egy fizetos pszichiatert, o legalabb becsuletes lesz. ha o is azt mondja, akkor erdemes elgondolkozni rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!