Pszichózist diagnosztizáltak nálam. Mit tennétek a helyemben?
A rohadt életbe is... már elnézést de az amit ez a tag leírt nagyon durva :D Én pszichózison mentem át és gyógyszereket szedek már egy ideje. Viszonylag jól vagyok.... viszonylag alatt azt értem, hogy önmagamhoz képest.
Átéltem iskolai zaklatást ami a munkahelyemen is, sőt a mai napig is folytatódik de leszarom szimplán. Nem tehetek mást. Szedem a gyógyszereket anti depiket és ez így van jól.
Én tettem magam ilyenné... magamnak köszönhetem ugyanis marha sokat füveztem anno és ittam is. volt mikor mindkettőt egyszerre... végül kb 10 éve a zárt osztályon kötöttem ki azt kiabálva hogy nemzetbiztonság :D stb
Könyvet tudnék írni kb arról, hogy miken mentem keresztül akkor, miket hallottam stb:. De ezek téveszmék. Nem létező hangokat hallottam. és ennyi. valószínűleg veled is ez van sajnos, ide gyógyszer kell mindenképp!
Jobbulást és kitartást!
Az utolsó vagyok... igen én is azt hittem hogy likvidálni akarnak az egyetemi professzorom, a szomszédom aki amugy bíró és fura mód vele is összefutottam a zárt osztályon :D meg még sokan mások... az ő hangjukat hallottam rengetegszer de ez mind csak az elmém hozta létre. Sok dologra rájöttem ekkor alternatív természetes gyógymódokat akartam alkalmazni úgymond de te ne tedd! Főleg magnézium pfff.... nem vagy egy géniusz annyi szent sajnos ha csak idáig jutottál el :D Én nem legális eszközöket akartam gyógymódnak használni... fura mód néhol ezek már legálissá váltak azóta...
Külföldi egyetemista hallgatóknak tartottam előadásokat angol nyelven "olyan állapotban" meséltem a kalandjaimat nekik a kórházban meg hogy a marihuana gyógyítja a rákot csak nem el szívni kéne hanem egy speciális teát készíteni belőle -.-
persze én vagyok a hülye nyilván és véletlen az is hogy azóta CBD olajokat árulnak már külföldön teljesen LEGÁLISAN... mindegy hagyjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!