Milyen szer segíthet "feloldódni"?
Gyerekkoromban elég sok dolog érintett (bántalmazás, verekedés stb..), így felnőttként vissza húzódó lettem elég sok gátlással. Ha iszok egy picit akkor feloldja ezeket a gátakat bennem és saját magam tudok lenni, de munkahelyen, hétköznapokon nem ihatok.
Lehetséges legális úton beszerezni olyan készítményeket, gyógyszereket amik képesek segíteni?
Lehet hogy meg lehet ezt oldani bizonyos "szerek" nélkül is. Hasonlóképpen vagyok én is, bár nem korai traumák végett, de nekem is az igazi oldódásban egy kevés alkohol segít sokszor. De van amikor csak olyan emberekkel ülök össze akiket jól ismerek. Van hogy fejben döntöm el azt hogy én ma este vagy a nap valamelyik szakában, jól akarom érezni magam. Azon hogy a stresszt enyhítsem vagy a szorongást, egy kis sport (jelen esetemben a kerékpározás) sokat segít. Vagy a séta.
Nem tudom hogy segítettem-e, vagy ez a lényege annak amit írtál, de hátha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!