Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongas depresszio panikbete...

Szorongas depresszio panikbetegseg szocfobiam van regota. Ma mentem dilidokihoz irt fel scippat. Ez a gy.szer segitett valakinek? Melle frontin 0.25 bol napi 2-3 . Mikor varhatok javulast ?

Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 18:47
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nekem csak ismerősöm volt hasonló problémával, amég szedte a felírt gyógyszert addig rendben volt, de leállt vele és azóta sem hajlandó szedni, magát tépte ki a baráti társaságból(hosszú idő alatt).

Ma is a barátomnak tartom.

Nem értek a fentebb írt gyógyszerekhez, csak leírtam a tapasztalatomat.

2021. jún. 24. 19:09
 2/11 anonim ***** válasza:

En escitilt szedtem. Ugyan az. Kb 2 het utan kezd el erezheto javulast hozni es 4. Hetnel áll be teljesen.

Frontint en nem szednem de biztos volt ra oka ha brutalisan szorongsz.

Olvass onfejleszto konyveket, h gyorsits a terapian. Hf

2021. jún. 24. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Off kérdés, de háziorvoshoz mentél ? Vagy kerestél egy sztks pszihológust ?

Hasonló problémám van, de a háziorvoshoz nem akarok menni, mert ismeri a szüleimet és biztos szólna nekik, azt pedig nem szeretném.

18 elmúltam már!

2021. jún. 24. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
3# Csak pszichiáter írhat fel gyógyszert, pszichológus nem. Nem tudom hol laksz, de a legtöbb helyen nem kell beutaló - persze vannak kivételek -, csak időpontot kell kérni a területileg illetékes pszichiátriai gondozóba. Nézd meg a weboldalukat vagy hívd fel őket!
2021. jún. 24. 22:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérdésre válaszolva kb. 3-4 hét. Remélem jársz mellé terápiára, mert ha ezek a gyógyszerek csak enyhítik (néha megszüntetik) a tüneteket, de amint abbahagyod a szedésüket, újra visszajön minden.

A dokid azért írt fel Frontint, mert a Scippa az első hetekben fokozhatja a szorongást. Hacsak nem vagy nagyon rosszul, nem javasolnám a Frontint. (Könnyen rászoksz, letenni pedig kínszenvedés.)

2021. jún. 24. 22:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Van aki meggyogyult tőle ? Terápiára is járok.

En csak két napja szedem es jobban vagyok , nincs semmi negatív mellékhatása.

2021. jún. 25. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, rengetegen vannak akik meggyógyultak belőle. Ha gyógyszer mellett terápiára is jár valaki, akkor jó eséllyel végleg leteheti a gyógyszereket idővel.
2021. jún. 27. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:
En is jobban vagyok , amit szinte hihetetlen már az hittem meg fogok halni .
2021. jún. 27. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy a kérdésedre válaszoljak, javulás általában 3-4 hét elteltével szokott megindulni. Nagyjából 3-4 hónap után áll be a hangulat a stabil szintre. És innentől kezdve kell még jó sokáig szedni a gyógyszert, általában több évig. Ezt az időt célszerű okosan kihasználni, és terápiára járni.
2021. jún. 27. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a frontinról azonnal leszoknék a helyedben. Én nekem egyszer fel lett írva frontin stressz ellen, jónak is tűnt. Aztán egyszer nem vettem be mert kinőttem a folytonos stresszelésekből és jött a depresszió. 2019 -ben szedtem frontint mimt egyetlen gyógyszer amit szednem kellett. Most 2021 van most már két gyógyszert szedek ami kezeli a depressziómat amit az a sz*r okozott. Pedig már egyáltalán nem szedem, sőt korházba is bementem hogy kivizsgálják mitől van erős depresszióm, de ott is csak a kezelő orvosom mondta, hogy ez a frontin tipikus mellékhatása. De ami a legdurvább, hogy ezt már nem merték ráírni arra a lapra amit a korházból való kijövetelem után kaptam.

Semmiféle képpen sem ajánlom a frontint, valamint a rivotrilt sem. Mert volt mikor rivotrilt kellett szednem, de amint megtudtam hogy az is nyugtató megfogtam az egész doboz gyógyszert és kivágtam a kukába. Szerencsére az nem okozott nekem depressziót, de nagyon erős függőséget képesek kialakítani.

2021. júl. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!