Milyen szer segíthet "feloldódni"?
Gyerekkoromban elég sok dolog érintett (bántalmazás, verekedés stb..), így felnőttként vissza húzódó lettem elég sok gátlással. Ha iszok egy picit akkor feloldja ezeket a gátakat bennem és saját magam tudok lenni, de munkahelyen, hétköznapokon nem ihatok.
Lehetséges legális úton beszerezni olyan készítményeket, gyógyszereket amik képesek segíteni?
Keress inkabb egy terapeutat.
A barmilyen szerrel valo hasznalattal az a baj, hogy a szer fog segiteni neked oldodni nem te sajat magad.
Probaltam mar mindenfele modot talapni arra hogy meggyogyuljak, de nem jartam sikerrel.
Terapeuta ideiglenes megoldas. Sikerult meggyozni magamat bizonyos dolgokkal kapcsolatban, azthittem teljesen felepultem. De amikor a szituacio megint ismetli onmagat, elfelejtek mindent es vissza esek ugyan abba az allapotba. A megoldast a teljes elszigeteltseg jelentene de vegre jol szeretnem magam erezni tarsasagban is.
Legyek zugivo allandoan? :D vegulis a maszkkal jol rejthetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!