Dolgozni kell 3 műszakban a soron, és csodálkoznak ha az ember drogos/alkesz lesz?
Ha az ember személyisége tutyi-mutyi, határozatlan, nincs önbizalma - akkor nem valószínű hogy ki tud alakítani párkapcsolatot.
Ha nem jött mér rá mit szeretne dolgozni, és már felnőtt - akkor marad a gyártósori meló (amit utál csinálni).
Ha ilyen gáz az egész élet, és semmi jó nem igazán várható - akkor a legcélszerűbb elmenekülni ez élet elől. Ilyenkor jöhetnek a drogok, vagy az italozás. A lényeg hogy kilépjünk ebből az életből - amit nem tanultunk meg megfelelően élni.
Más is érzi így? Volt aki megoldást, kiutat talált hasonló helyzetből?
A céltalanságra, motiválatlanságra sosem a függőség kialakítása a megoldás. Te el tudod képzelni, hogy alkoholistaként/drogosként jobban éreznéd magad?
Ezért tenni kell, mert helyetted senki sem fogja jobbá tenni az életed.
Ha nem tudod, milyen szakmában szeretnél elhelyezkedni, akkor is érdemes elvégezni valamit ami kicsit is érdekel, hiszen utána legalább nem a gyártósornál éled le a fél életed.
A lényeg, hogy küzdj azért, hogy jobb legyen, mert ez magától sajnos nem jön.
Kérdező, szerinted aki ilyen munkakörben dolgozik, az mind drogos/alkesz...???
Persze neked a könnyebb ellenállás irányába mutat a "menekülés". Csakhogy az ember értelmet is kapott az élettől, próbálj azzal valamit kezdeni!
És akkor most húzzuk el a falat és ézzük meg ki ül a másik oldalon.
Induljon a fal!
1, Leginkább füvet, speedet, sört nyomatok.
2, Bezáródtam a saját hülyeségembe, és nem igazán találom azt a célt amiért küzdhetnék. Sajnos nem nagyon tudok olyan munkát, amit még ezzel a fejjel ki tudnék tanulni, és boldogan csinálnám. Amit szeretnék ahhoz már kevés agysejtem van szerintem. A tanulás is egyébként folyton kínódás volt számomra.
A másik hogy a személyiségem végett nem valószínű hogy lesz még valaha párkapcsolatom. Márpedig a butaságaimon, vágyaimon, fétiseimen nem tudok változtatni. El kell fogadnom hogy egyedül maradok. Egyedül viszont eleve nem valószínű hogy boldog lennék hosszabb távon.
De azért köszönöm, igazad van. Igyekezni fogok - ha megtalálom hogy merre tovább...
3, Nem mind, de azért a környezetemben elég jellemző ez a hozzáállás.
4, Nem tudom igazából mit szeretnék kihozni az életből. Nem találom a normális irányt. Amit szeretnék az teljesen kilátástalannak, lehetetlennek tűnik.
5-6, Induljon. Nem a Balázs vagyok.
7, Ugyanez van kb nálam is ;)
8, Nem hinném hogy van olyan gyógyszer ami rajtam segíthetne.
De hasonlítok kicsit a Balázsra is. Viszont ha elhúztuk a falat, akkor én Zoli vagyok. 36 éves :)
(Gondoltam leírom hátha én is híres leszek idővel itt a gyakorin.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!