Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Drogos vagyok? Ha igen tízes...

Drogos vagyok? Ha igen tízes skálán mennyire?

Figyelt kérdés
Csak akkor szoktam drogozni ha bulizni megyek, eki, speed, kokain, levezetésnél fű meg néha frontin ketamin hogy tudjak aludni. hétköznap semmi ez van 6-7 éve.
2018. jún. 20. 03:18
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Csak hétvégente tudtam párzani a barátnőmmel suliidő alatt. Szűz vagyok még?
2018. jún. 20. 05:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 4-re értékelnélek...
2018. jún. 20. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
A 10-es skálán 10-es, mivel drogozol. Ez olyan, mintha azt kérdezném, hogy mennyire vagyok rossz ember, ha csak hétvégente szoktam embert ölni, de pl szerdán soha. Vagy mennyire vagyok hűtlen, ha csak 5x csaltam meg a párom, nem 20x.
2018. jún. 20. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi az a drogos? Nem szeretem ezt a szót. Na de most komolyan kérdezem, szerinted ki számít drogosnak? Aki néha elszív egy spanglit? Aki minden szombat este szanaszéjjel csapatja magát? Aki függő? Arra vagy kíváncsi, függő vagy-e? Az roppant egyszerű: tudnál kábszer nélkül tovább létezni és szórakozni? Vagy mire? Mi a kérdés?

Amúgy úgy tudom, nem túl olcsó dolgok ezek, főleg a kokain meg a ketamin. Szóval gondolom vagy nem túl gyakran csinálod, vagy nagyon gazdag vagy. (vagy kamu a kérdés, mán bocsánat)

2018. jún. 20. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Speed, kokain krvára nem oké!! Eki nagyon néha elmegy, de én azt se csinálnám. A fűvel semmi baj nincs. Frontin szorongásra meg hasonlókra van, de ha te csak úgy tolsz nagy adagokat.. ketamin se valami jó dolog... elégg drogos vagy, 7/10
2018. jún. 21. 02:49
 6/7 anonim ***** válasza:
10
2018. jún. 21. 08:45
 7/7 anonim válasza:
53%

Na hármas jó nagy baromságot állítasz! Szóval mindenki tizes aki drogozik ?

Ezek szerint nincs külömbsèg a között ha valaki minden nap be van álva ès aki csak nèha bulizás közbe csinálja. Èrdekes.....

Ossz meg mèg sok ilyen bölcs baromságot :D

2018. jún. 21. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!