Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Màr írtam a felületre. Xanax...

Màr írtam a felületre. Xanax sr 6 mg ot szedtem hogy elhadjam a frontint.két napja csak 2 szer 0,5 mg ot.Màsnap reggelre 2 mg -o-2mg volt kiírva?

Figyelt kérdés

Csak azt szedve is szorongàsos,teljesen lehangolt,rossz élni hangulatom volt,vagy ennek van egy àtfutàsa?

Ûgy tudom a xanax sr ben plusz valamilyen szer van de passsz....

Hàlàs lennék persze màr ma is több frontin fogyott.

39 éves , 111 kg vagyok ha szàmít

2021. ápr. 4. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
95%

Ezek ökör adagok. Ha ennyivel is szorongsz akkor bizony hozzá vagy szokva = függő vagy. Ha ez régóta van, akkor már tolerancia elvonási tüneteid vannak.

Ez azt jelenti, hogy a szervezeted már hozzászokott, és a gyógyszer elvesztette a hatását. Ilyenkor már mindegy, hogy SR vagy sima, még a gyógyszer is, semelyik benzodiazepin nem fog hatni. Mivel ugyanahhoz a hatáshoz egyre többet kéne szedni, fix adag mellett olyan, mintha folyamatos elvonásban lennél. A szorongás, lehangoltság, depresszió alap elvonási tünet. Ha nem vagy ön és közveszélyes, akkor inkább a gyógyszerek elhagyásán gondolkodj.

2021. ápr. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!