A xanax sr szedésétől lehet rossz a hangulatom? Olvexya szedése mellett nem volt ekkora lehangoltság és feszült, feszengős időszakom?
Ha szorongok engedélyezett 3 mg frontin egy napra.
Csak ezzel meg vigyáznom kell mert erős függője voltam.
Azért kaptam a xanax sr-t hogy ne kapkodjam be a frontint.
A xanax napi bevételem: 2mg-0-4mg
Az esti sok lehet és másnapra ez kihatással lehet?
Utolsónak köszönöm.
Pontatlanul fogalmaztam.
Szedek Olweyia antidepresszánst és xanax srt is.
Pár napig 2mg-0-4 mg xanax Srt vettem be mert félreértettem az esti adagolását.
Szerintetek az esti adagtól lehetek nem jól (letargia,idegesség,szorongás?
Akkor most mennyi xanax sr-t kell szedned? Mert még mindig nem derült ki...
És mennyi volt a frontin, amikor függő voltál és mikor álltál le vele és mennyi idő után kezdted el megint (=xanax sr)?
Amikor csak olwexyát szedtél, akkor jobban voltál? Azóta vagy rosszabbul, amióta xanax sr-t szedsz?
Kérlek próbálj meg egy kicsit koncentrálni, mielőtt válaszolsz! :) Jó szándékkal írok és szeretnék segíteni, ahogy mások is.
Sajnos még én sem tudom,hogy mennyit kell bevenni mivel a doktornő Csak annyit közölt,hogy tapasztaljam ki,próbálkozzak,hogy mennyivel vagyok jobban.
2016-ban igazat írom napi 70 mg-ról álltam le de hamar újra szedtem.
Olyan mintha frontin nélkül nem tudnék élni,elviselni az életet.
Igen amióta az olwexya mellett szedem a xanax sr-t.
Azért kaptam a xanax sr-hogy mivel az hosszan tartó, hogy ne zabáljam a frontint.Amúgy pont a szorongást érzem nem pedig nyugtatna az idegeimet.
Lehet hogy kisebb mennyiseggel jobban lennék? Próbálnom kell...
Nekem kell állítgatnom.
Ma este 4mg helyett 2 még ot veszek be lehet hogy eddig a 4 mg tette rosszá a másnapjaimat?
Ó, nagyjából értem. Köszönöm.
Akkor xanax sr-t kell szedned reggel és este, továbbá 3 mg frontin-t bevehetsz, ha nagyon muszáj?
Lehet, hogy neked is olyanod van, mint nekem, hogy az sr vmi miatt nem hat.
Elkézelhető, hogy tényleg elvonási tüneteid vannak. Hány héten-hónapon-éven keresztül és meddig (idén febr.-tavaly okt.-stb.) volt, hogy nem szedtél frontin-t?
Megjegyzés: nem vagyok sem pszichiáter, sem szakember, a véleményem csak és kizárólag saját tapasztalatokra épülő magánvélemény, semmi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!