Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A xanax sr szedésétől lehet...

A xanax sr szedésétől lehet rossz a hangulatom? Olvexya szedése mellett nem volt ekkora lehangoltság és feszült, feszengős időszakom?

Figyelt kérdés

Ha szorongok engedélyezett 3 mg frontin egy napra.

Csak ezzel meg vigyáznom kell mert erős függője voltam.

Azért kaptam a xanax sr-t hogy ne kapkodjam be a frontint.

A xanax napi bevételem: 2mg-0-4mg

Az esti sok lehet és másnapra ez kihatással lehet?

2021. ápr. 1. 09:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Több éve van sajnos az életemben a frontin, elvonókon is voltam miatta mindig visszaestem,azért váltottam ki

A xanax Srt hogy ne kelljen frontint szedni nagy mennyiségben és így is rám szokott törni a szorongást.

Én úgy tudom hogy le kéne fednie a. napot de vagy ideges vagyok.

2021. ápr. 2. 08:33
 12/18 A kérdező kommentje:

vagy rám jön a szorongást.

Ketilept prolongot is kapok napi 400 mg ot

2021. ápr. 2. 08:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így most természetes, hogy szorongsz, rossz kedved van. Be fog állni, hidd el, csak várd ki. Nagyon nehéz, én most napi 4 mg Xanax sr-t szedek, előtte nem volt megállás se a Xanaxban, se a Rivotrilban, de most már tudom tartani és jól is érzem magam. A Xanax sr nem “üt be” úgy, mint a sima Xanax (Frontin). Nekem sokszor hiányzik még így is...
2021. ápr. 2. 09:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bizalmat,hogy ezt megírtad,megkérdezhetem,hogyan szeded az srt naponta?, szerintem tanulhatnék belőle hogy megint ne csússzak vissza.
2021. ápr. 2. 10:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Illetve jól értem hogy azért lehetek rosszabbul mert a frontin ki lett cserélve xanax sr-re?
2021. ápr. 2. 10:37
 16/18 anonim ***** válasza:

A xanax és a frontin ugyanaz a hatóanyag, de van, aki a frontint tolerálja, van, aki a xanaxot. Van, aki mindkettőt. Elvileg nem lenne semmi különbség, de a vivőanyagok vagy tudomisén mik különbözőek.

Tehát lehet, hogy a xanax neked nem annyira jó, mint a frontin. De frontinból nincs késleltetett hatású.

2021. ápr. 2. 11:28
 17/18 A kérdező kommentje:

Hogyan szeded a napi 4 mg xanax 4mg-ot?

Én nem tudom de ezzel is szorongok,talàn jobban is.

A xanax srt el akarom hagyni de csökkentessel sem jò.Nem tudom hogy àlljak vissza a frontinra vagy ne.

Nehéz elérni a dokimat.

2021. ápr. 4. 18:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Én a 13-as válaszoló vagyok, aki 4 mg Xanax sr-t szed, reggel 2 mg - este 2 mg. De én előtte már jóval csökkentettem a nyugtató adagomat, így annyira nem volt nehéz átállni másik gyógszerre, régebben volt egy ugyanilyen átállásom, akkor azt hittem, meghalok. Ezt pedig mindenféleképpen orvossal kell megbeszélni, nincs két egyforma ember, nincs két egyforma függőség. Én kénytelen voltam magán pszichiáterhez menni, mert a tb-s csak írta ki a nyugtatókat tonnaszámra, nem is találkoztam vele, csak az asszisztenssel, esélyem nem lett volna eljutni napi 4 mg-ra vele.
2021. ápr. 4. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!